Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Workshop i Gærum: Sammen om Sundhed

Har du lyst til at deltage i workshoppen, skal du sende en mail til fetr@frederikshavn.dk senest fredag 24. maj.
Workshop på Gærum Skole mandag 27. maj sætter fokus på samskabelse inden for fysisk, mental og social sundhed ud fra overskriften "Sammen om Sundhed".

 

Frederikshavn Kommunes Sundhedsudvalg har fokus på at få kommunens sundhedspolitik "Sundhed med lyst til livet!" omsat i praksis. Et af pejlemærkerne i politikken er "Sammen om sundhed." Her lyder det:

"I Frederikshavn Kommune skal vi sætte fokus på aktiviteter i borgernes nærmiljø, så borgerne kan "spille bold" med mange forskellige sunde aktiviteter. Vi ønsker stærke lokalsamfund, hvor der er plads til, at de sunde aktiviteter udfolder sig."

Derfor arbejdes der i øjeblikket på planlægning af en event i efteråret i lokalsamfund Gærum med titlen "Sammen om sundhed". Her sættes fokus på såvel sunde fysiske, mentale som sociale aktiviteter.

Der er forskellige succeskriterier for eventen, som blandt andet skal styrke et fælles fodslag i lokalområdet - hjælpe med at skabe kontakt til dem, som der ellers ikke er kontakt til - og få smilet frem hos dem, der deltager i arrangementet.

- Vi starter nu planlægningen med en workshop på Gærum Skole 27. maj kl. 19–21. Interesserede borgere, foreninger, organisationer, kommunale tilbud, virksomheder og andre er velkommen til at deltage i planlægningen af aktiviteter, så vi kan være sammen om sundhed, fortæller Christina Lykke Eriksen, der er formand for Sundhedsudvalget.

Har du lyst til at deltage i workshoppen, skal du sende en mail til fetr@frederikshavn.dk senest fredag 24. maj. Det er gratis at deltage, og Sundhedsudvalget sørger for aftenkaffe.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close