Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
20.11.2011 | Af: Lars Andersen

Jublende White Hawks-fans: - Der er kun én 23!


Lørdag aften lykkeds det endelig Mike Grey at score sæsonens første mål – samtidig med, at fjerdekæden gjorde en god figur i samarbejdet med backparret Christian Schioldan og Rasmus Søndergaard. Efter kampen blev White Hawks-spillerne råbt på isen igen af de mange medrejsende fans, som gav de lokale høge endnu en fortjent hyldest.

Onsdag fortale en ærlig Mike Grey her på Kanal Frederikshavn om, hvordan han havde det med pludselig at være i fjerdekæden. Han garanterede samtidig, at han ville gøre alt for at kæmpe sig tilbage. Og han har vist sit værd på fornemste vis i kampene torsdag mod Esbjerg og lørdag mod AaB. Lørdag eftermiddag blev det så til sæsonens første scoring for den 36-årige forward.

Målet faldt i de døende sekunder, hvor der stod 4-3 til White Hawks. AaB satsede hele butikken ved at tage keeper Nikolaj Nørbak ud til fordel for en ekstra markspiller. Hvordan situationen udspillede sig, kan du se i videoklippet. Læg især mærke til, hvordan kaptajn Mike Grey fejrer scoringen – og den efterfølgende hilsen fra de medrejste fans.

Fjerdekæden med Mike Grey, Lasse Overgaard og Christian Chapman spillede med over flere omgange i lørdagens kamp ude mod AaB. De tre forwards fik selskab på isen i Gigantium af Christian Schioldan og Rasmus Søndergaard som back-par.

Konstellationen med Grey, Overgaard og Chapman så ud til at fungere ganske fortrinligt. Både Overgaard og Chapman gjorde sig bemærket ved at være hurtige på skøjterne og ikke være bange for at sætte en hård tackling. Ingen tvivl om, at vi nok få mere at se til denne gode sprælske kæde.


BillederTilføj billede


FOTO: Lars Andersen

FOTO: Lars Andersen

FOTO: Lars Andersen

FOTO: Lars Andersen

VideoerTilføj video


af: Lars Andersen

Kommentarer

Informationer til denne nyhed

Seneste nyt fra WEB TV

No current news. For older news go to news archive

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close