Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
24.02.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

WH-cheftræner: Vi skulle have været foran med 3-0


"Vi skulle have ført med 2-0 eller 3-0 efter første periode", udtalte White Hawks' cheftræner, Henrik Christiansen, efter 1-5 nederlaget til Odense i den første DM-kvartfinale. Og kaptajn Mike Grey advarer fynboerne mod, at valget af Frederikshavn er "forkert". Se de to videoindslag, som Søren Holmgaard Pedersen og Jørgen Als har lavet.Artikel fra torsdag aften:

Frederikshavn White Hawks leverede en særdeles flot første periode i den første DM-kvartfinale ude mod Odense, men udnyttede ikke sit spille- og chancemæssige overtag. I stedet gik det galt i anden og tredje periode, og efter 60 minutter stod der 5-1 på lystavlen. 

White Hawks lagde ud som lyn og torden i første periode. Høgene vandt skudstatistikken med imponerende 16-7, men desværre lykkedes det ikke at overliste Odenses velspillende målmand, Ervins Mustukovs.

Heller ikke i to overtalssitiationer havde White Hawks heldet med sig, selv om det lykkedes at komme frem til hele 12 skud på mål i løbet af de fire minutter.

To minutter før perioden sluttede, løb Kristoffer Jonsson ind i vendelboernes første udvisning i kvartfinaleserien, og med 17 sekunder igen røg Steffen Klarskov ud. Hjemmeholdet fik dog ikke noget ud af 5 mod 3 situationen.

Midt i anden periode lykkedes det Odense at bringe sig foran 1-0 i powerplay. En pasning foran Miroslav Lipovskys mål ramte en OIK-skøjte og snød WH-keeperen. Målscorer: Rob Ricci.

Efter 33 minutter øgede Olof Mårs til 2-0. Målet faldt netop, som hjemmeholdet blev fuldtallig, så det var en slem streg i regningen for frederikshavnerne, der stadig førte skudstatistikken med 25-17 efter 40 minutters spil.

Frederikshavn havde tre powerplays i anden periode, men gæsterne var slet ikke lige så farlige som i første periode. Det var helt tydeligt, at Odenses føringsmål flyttede momentum over på fynsk side.

Det fortsatte desværre i tredje periode, hvor Andreas Sundin scorede til 3-0 efter fem minutter. Denne scoring faldt i forbindelse med en afventende udvisning, hvor der opstod forvirring foran WH-målet. Og bare to minutter senere gjorde Rasmus Schultz Lyø det til 4-0. Det skete i en situation, hvor Miroslav Lipovsky ikke så overbevisende ud.

Efter dette mål forlangte White Hawks' cheftræner, Henrik Christiansen, timeout.

Kort efter blev Odenses målscorer til 4-0 vist ud i to minutter, og her lykkedes det endelig for høgene at passere Ervins Mustukovs. Pucken smuttede mellem benene på keeperen, men stoppede på målstregen. Heldigvis var Jakub Rumpel hurtig og skubbede den det sidste stykke over stregen.

White Hawks fik chancen igen i powerplay med fem minutter tilbage af kampen, men heller ikke i denne situation lykkedes det score. Syv powerplays og kun ét mål. Den statistik holder ikke i en DM-kvartfinale. I hvert fald ikke, hvis man vil videre til semifinalerne.

I stedet øgede Odenses Matthias Thinnesen til 5-1 med godt to minutter tilbage af kampen. Miroslav Lipovsky blev solgt af sit forsvar, som ikke havde styr på positionerne foran målet.

Skudstatistik: 32-31 til WH.

Kampen samlede blot 1.389 tilskuere. Lørdag kl. 19.30 går det løs igen, denne gang i Scanel Hockey Arena. Dette opgør sendes direkte på TV2Sport.


BillederTilføj billede


FOTO: Eframe.dk

VideoerTilføj video


af: Søren Holmgaard Pedersen

af: Søren Holmgaard Pedersen

Kommentarer

Informationer til denne nyhed

Seneste nyt fra WEB TV

No current news. For older news go to news archive

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close