Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.09.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Ingen ekstra penge til de små børn i budgettet

Kia Hansen har skrevet dette indlæg: BUPL har onsdag offentliggjort et skriv, som viser, hvordan landets kommuner prioriterer daginstitutionsområdet. Heraf fremgår det, at Frederikshavn Kommune lægger op til uændret budget på DAGTILBUDSOMRÅDET! 

 

Se den dynamiske tabel her.

Kort sagt betyder det, at de manglerne hænder, vi ser i dag, også vil pryde billedet i vores dagtilbud i fremtiden. Der er nødt til at blive tilført flere penge for, at disse kan formidles til lønkroner og blive til ekstra pædagoger på gulvet.

I lørdags var vi, forældrebevægelsen #hvorerderenvoksen frederikshavn kommune, på barrikaderne. Vi holdt en demonstration i form af en KÆMPE livestream, hvor borgerne i Frederikshavn Kommune havde sendt over 600 bamser som repræsentanter for demonstranterne i denne Covid-19 påvirkede tid.

Vores livestream er i skrivende stund set af over 1000 af jer! Og tak for det! Vi mærker tydeligt den massive opbakning.

Ved demoen talte både Christina Lykke, SF og Ida Skov, EL. Begge byrådsmedlemmer talte tydeligt om behovet for flere hænder i institutionerne. De lagde begge tryk på, at de ønsker, at vi skal have tilført flere midler til dagtilbudsområdet og hellere i dag end i morgen.

Onsdag 16. september 2020 sendte vi, forældrebevægelsen #hvorerderenvoksen frederikshavn kommune, en påmindelse til byrådet, som indleder budgetforhandlinger i denne uge, om at huske børnene og om at status quo på budgettet ikke er godt nok!

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kia Hansen

FOTO: Kia Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close