Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

VEB-spiller skal træne fast med de absolut bedste

Victor Svendsen får landstræner Kenneth Jonassen som sin hovedtræner.
25-årige Victor Svendsen, Vendsyssel Elite Badminton, blev onsdag optaget på Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter i Brøndby.

 

VEB-spilleren har været tilknyttet centret, siden han flyttede til København for nogle år siden, men der er alligevel en verden til forskel at blive "fast medlem" af det fineste selskab i Badminton Danmark, hvor alle landets bedste spillere træner.

- Det betyder, at jeg får Kenneth Jonassen (landstræner, red.) som min hovedtræner, og jeg får adgang til Team Danmarks ekspertise, for eksempel fysioterapeut, styrketræner, diætist med mere, siger Victor Svendsen.

Den dygtige VEB-spiller kan også nu se frem til at få endnu mere opmærksomhed til træningen i Brøndby Hallen, ligesom han givetvis bliver sendt af sted til flere og større turneringer.

- Det er meget afgørende for, at jeg kan tage næste skridt i min udvikling, og der er selvfølgelig også lidt økonomi i det, smiler Victor Svendsen.

Han satser på, at hans næste internationale turnering bliver Denmark Open i Odense i dagene 13.-18. oktober. Han er p.t. nr. fire på reservelisten i herresingle, og Badminton Denmark vurderer derfor, at der bliver plads til VEB-spilleren.

Victor Svendsen ligger p.t. nr. 64 på verdensranglisten.

 

BillederTilføj billede


FOTO: VEB

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close