Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

'Dansk rekord' i hammerkast i Sæby

13-årige Savannah Johansson fra Aalborg Atletik & Motion imponerede med flotte kast og en fin teknik.
Der blev sat "dansk rekord" i hammerkast på Sæby Atletikstadion, men desværre er der ikke tale om en officiel rekord, som får plads i historiebøgerne.

 

Rekorden er uofficiel, da rekorder først optegnes fra man er 14 år i Danmark. Rekorden for 14 år er på 50,88m og med hammer på tre kilo.

13-årige Savannah Johansson fra Aalborg Atletik & Motion kastede 55,38m med en hammer på to kilo.

- Hun sendte hammeren afsted med en præcision midt i kastefeltet i alle sine kast, så rekorden er sikkert i hus næste år. Kæmpe tillykke til Savannah, siger formand Gunnar Møller Nielsen, Sæby Atletik.

Sæby gjorde det godt med mange personlige rekorder. Sæby Atletik er inde i en positiv udvikling.

Supernål: Naja Gadensgaard, 9 år, og Anna Krogh, 13 år
Guld: Frida R. Fischer, Frida T. Pedersen, Daniel Ramon, Jens-Kristian Damgaard
Sølv: Ditte Bruun, Luna Andersen, Laura Nielsen, Silje Bergum, Signe Christensen, Magnus Christensen, Willas Mogensbæk, Nicklas Ø. Trangeled, Bertram U. Østergaard, Nikolaj Rasmussen
Bronze: Freja Larsen, Alberte Larsen, Stella Andersen, Alberte Nielsen, Isabella Fischer, Theodor S. Sørensen, Niels Peter R. Meng, Pelle Christiansen.

I weekenden er Sæby vært for de Vestdanske mesterskaber for hold. Der er tilmeldt 12 hold fra Skanderborg, Aarhus, Randers, Hvide Sande, Aalborg, Dybvad og Sæby.

- Flere klubber kommer med to hold, så det bliver en spændende lørdag på Sæby Atletikstadion. Vi glæder os til at blive målt med de store klubber, udtaler Gunnar Møller Nielsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close