Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

10 år med Complea: Jysk charme tiltaler kunderne

Compleas afdeling i Frederikshavn ligger på Knivholtvej.
En imponerende vækstrejse kendetegner IT-virksomheden Complea A/S, som 1. oktober fejrer 10 års jubilæum og stolt kan fremvise en stigning fra 1-50 både i medarbejderantal og omsætningskurve.

 

Complea A/S har fra første dag oplevet stor succes med sit koncept og kan efter 10 år i branchen markere sig som en solid og fremadstormende spiller. Med et veletableret koncept inden for IT, telefoni, software-udvikling samt ERP-løsninger, og en efterhånden lang referenceliste med glade kunder, er det tydeligt, at Complea har ramt rigtigt.

Jysk charme og gennemskuelighed baner vejen
Complea har hovedsæde i Nørresundby og afdeling på Knivholtvej i Frederikshavn, og servicerer kunder herfra i hele landet. IT-virksomheden har også aktiviteter i udlandet, og har især vundet indpas med sine løsninger i Grønland.

Compleas jyske charme og gennemskuelighed tiltaler kunderne og skaber trygge rammer. Ifølge kunderne er en aftale med Complea ligetil og uden uforudsete overraskelser, og det er i høj grad i tråd med Compleas værdi "åbenhed", hvor gensidig respekt og "svesken på disken"-princippet vinder frem.

- Complea er til for at fjerne hovedpinen, ikke for at skabe den. Derfor er en aftale med os simpel og gennemskuelig, på trods af vi sidder i en teknisk og videnstung branche. Vi er en IT-virksomhed, men med mennesket i fokus og derfor tager vi os af tingene, så kunden kan koncentrere sig om egen kerneforretning, siger Compleas direktør, Morten Hovaldt.

Klar på mere

Complea levede de første mange år et forholdsvist stille liv mens virksomheden voksede hastigt i kulissen og styrkede sit koncept. I dag er virksomheden klar til at brande sig i større stil end hidtil, hvilket blev klart, da Complea i efteråret 2019 bekendtgjorde, at de blev tribunesponsor i AaB:

- Complea-tribunen har givet os en masse opmærksomhed og gjort os mere synlige i det nordjyske og på landsplan. Vi er klar til den synlighed med alt, hvad det indebærer og ser frem til, hvad de næste 10 år bringer, bemærker Morten Hovaldt.

Compleas 10 års jubilæum markeres internt på selve dagen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close