Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

COVID-19: Beboer smittet på Ålbæk Plejecenter

Frederikshavn Kommune genindfører procedurer og besøgsrestriktioner på Ålbæk Plejecenter, efter en beboer har vist sig smittet med COVID-19.

 

En beboer på Ålbæk Plejecenter modtog lørdag morgen en positiv coronatest. Beboeren blev testet på 7. dagen, efter en medarbejder på plejecenteret blev konstateret smittet med COVID-19.

For at forhindre smitten i at sprede sig har Frederikshavn Kommune genindført de nødvendige procedurer og besøgsrestriktioner i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

- Vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan bremse eventuel smitte bedst muligt. Det betyder, at de beboere og ansatte, som er nære kontakter til den smittede, vil blive isoleret og testet, så vi kan bryde smittekæden, fortæller Jytte Egetoft Thøgersen, der er centerchef for Sundhed og Pleje i Frederikshavn Kommune.

Ålbæk Plejecenter er dermed lukket for besøgende, indtil alle beboerne er testet negative. Pårørende bliver kontaktet direkte. Smitteopsporing og testindsats på Ålbæk Plejecenter er koordineret i samarbejde med Regionens Hygiejneenhed og Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close