Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

SEIF førte tre gange - måtte nøjes med 3-3

SEIF førte tre gange, men måtte nøjes med 3-3 i hjemmekampen i serie 2 mod Hals FS. SEIF sluttede endda kampen med fire spillere i overtal, da Hals FS brokkede sig til den store guldmedalje. Desværre for SEIF var der kun to-tre minutter tilbage, og det lykkedes fortjent gæsterne at sikre sig det ene point.

 

Ja, faktisk var de rød- og sortstribede fra Hals FS tættest på sejren i det fantastiske efterårsvejr på Nordjyske Bank Arena. Det erkendte SEIF's Mads Færch, som Kanal Frederikshavn kårede til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

- Vi er helt væk i dag. Vi spillede ikke som planlagt og rammer ikke hinanden. Vi havde overhovedet ingen flow i spillet. Det var som om, at vi ikke var tilstede. De kæmpede godt. Cadeau til Hals, sagde Mads Færch.

SEIF indledte dog kampen klart bedst de første 20 minutter. Allerede efter 20 sekunder havde Nicklas Dam en stor chance, og efter 14 minutter udnyttede Jeppe Thomsen et langt indkast og gav SEIF føringen.

Indrømmet, Hals havde ikke meget at byde på, og det lullede tilsyneladende SEIF'erne i søvn. Gæsterne var bedst i resten af første halvleg, og indskiftede Dennis Eklund mestrede også opskriften at udnytte et langt indkast. 1-1 ved pausen.

Bare tre minutter inde i anden halvleg kiksede Hals FS en tilbagelægning. Nicklas Dam var alene med målmanden, men blev fældet i kanten af straffesparksfeltet. Straffespark til SEIF og gult kort til Hals FS. Nicklas Dam scorede selv sikkert.

Det var dog ikke til at se, at Hals FS var en spiller i undertal. Først blev Keld Hansen i SEIF-målet testet på et langskud, som han halvklarede. Returen sendte Hals-spilleren på tværs i stedet for at sparke direkte mod mål. Det samme var tilfældet kort efter, hvor Hals' Anders Jacobsen driblede og driblede i stedet for at sparke på kassen.

Udligningen faldt dog fortjent midt i anden halvleg. Et langskud fra Mads Holst Johnsen burde ikke have været et problem for Keld Hansen, men han fumlede med bolden oppe i højre hjørne.

I det 71. minut endte et skidt hjørnespark fra Nicklas Dam med en halv friløber til Hals. Her gjorde Keld Hansen skaden god igen med en kvalificeret redning langs jorden.

Som flere andre hold fandt Hals masser af plads i dybden at boltre sig på.

- Det er rigtigt, at vi står højt, men det er, fordi vi ikke har hurtigheden nede bagi, forklarer Mads Færch.

Han bragte SEIF foran med 3-2 efter 77 minutter. Et indlæg fra højre endte i modsatte side af straffesparksfeltet, hvor Mads Færch mesterligt kurvede bolden op i det fjerneste hjørne. Hals-keeperen havde hænderne på, men kunne ikke redde afslutningen. Vild jubel hos målscoreren og holdkammeraterne.

Jublen varede dog ikke længe. Anders Jacobsen udlignede til slutresultatet 3-3 på næste angreb.

Fire gule kort til Hals fra kampens 86. til 92. minut gav SEIF alletiders chance for at snuppe alle tre point, og det var meget tæt på efter det frispark, som udløste tre gule kort for brok.

Men 3-3 blev kampens resultat mellem SEIF, som på papiret er med i topstriden, og Hals FS, der ligger til nedrykning. Ligesom træner Kenneth Blaameier holder Mads Færch mere øje med afstanden til nedrykningsstregen.

- Vi skal overhovedet ikke snakke om oprykning. Vi skal overleve i serie 2. Det er 100 procent, hvad det handler om for os, mener Mads Færch, som blev kåret til Kampens Spiller på grund af sit flotte mål, som vi heldigvis fangede på video.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close