Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Fejring af Sindets Dag aflyses i Frederikshavn

Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn Kommune har valgt at udvise samfundssind og allerede nu aflyse fejringen af Verdens Mentale Sundhedsdag/ Sindets Dag 10. oktober.

 

Der var linet op med en skøn dag i fællesskabets tegn. Om eftermiddagen var det planen, at den mentale sundhed blandt andet skulle opleves gennem et psykelløb og gå tur i lokalområdet. Senere ville duoen Me & Maria spille et par sange til at gå hjem på.

- Ja, og vi må desværre også undvære den planlagte koncert om aftenen. Psykiatrifælleskabet havde allieret sig med spillestedet Maskinhallen om at lave en to timers koncert med Me & Maria. Og selvom Maskinhallen har lavet et rigtig godt set-up omkring alle retningslinjer, så ville det ikke give mening at afskille de to tiltag på dagen, siger Lisbeth Trend Poulsen, der er fontænehusets repræsentant i Psykiatrifællesskabet.

Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn Kommune er et samarbejde mellem kommunens socialpsykiatri og frivillige foreninger, der har samme målgruppe. Ønsket er blandt andet at nedbryde tabuen omkring psykisk sårbarhed og lave tiltag for hr. og fru Danmark sammen med målgruppen af psykisk sårbare.

- Men vi kommer stærkt tilbage, når COVID-19 er faldet mere til ro. Vi har allerede en aftale om, at Me & Maria laver en koncert til foråret, så booster vi den mentale sundhed, lover Lisbeth Trend Poulsen.

Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn kommune og Verdens Mentale Sundhedsdag / Sindets Dag kan følges her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close