Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Pengeregn vælter ned over Bangsbo Freja

Igennem det meste af 2020 har de fleste nyheder i Bangsbo Freja og i foreningslivet generelt været af mere eller mindre negativ karakter grundet COVID-19, men heldigvis er der også solstrålehistorier, som er meget sjovere at dele.

 

Bangsbo Freja er efter sommerferien blevet ramt af en mindre pengeregn, som alt sammen gerne primært skal være med til at hjælpe klubudviklingen i Bangsbo Freja.

Allerførst har Bangsbo Frejas Bingoklub igen været i det gavmilde hjørne og har  doneret klubben 25.000 kroner. Ligesom de mange forrige år har Bingoklubben indtjent et overskud, som de ønsker at tildele moderklubben Bangsbo Freja.

Bingoklubben bliver drevet af energiske personer, som primært har eller har haft en tilknytning til Bangsbo Freja. Klubben holder ugentligt og månedligt bingospil i lokalerne på Hobrogade - med ret stor tilslutning.

Udover ovenstående donation fra Bingoklubben er Bangsbo Freja også blevet tilgodeset fra Spar Nord Fonden og DGI´s foreningspulje.

De i alt 32.500 kroner, som klubben har modtaget fra de to puljer, skal bruges på klubudvikling, det vil sige tiltag, som gavner klubbens hold og spillere, samt også tilskyndelse af de mange engagerede træneres arbejde.

Til sidst har Bangsbo Freja stadig gang i salget af støttelodder, ligeledes for at kunne gavne sine medlemmer i klubben.

- Vi er godt på vej, men stadig ikke i mål med salget, som gerne skulle kunne kaste omkring 75.000 kroner af sig direkte til klubudviklingen. Salget foregår frem til 30. november, og man kan stadigvæk nå at støtte formålet ved at købe støttelodder til 100 kr. pr. stk. ved indbetaling på Mobilepay 154319, oplyser kasserer Tommy Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close