Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

- Trist, der er så stor forskel i den bedste liga

Torsdag kl. 21.00 er der lokalopgør i Arena Nord mellem Frederikshavn Blackhawks og Strandby Tornados.
Frederikshavn Blackhawks' ligaherrer indledte sæsonen med en knusende sejr på 16-2 ude over BFC Vendsyssel. 

 

Jonathan Velgaard og Dennis Torp blev topscorere med hver tre mål. Frederik Nielsen, Niklas Andersen og Nicolai Flyvholm scorede hver to mål, mens Rasmus Larsen, Jacob Strøm, Anton Madsen og Frederik Lentz hver blev noteret for én fuldtræffer i Brønderslev.

Som cifrene klart viser, var der tale om en pligtsejr i en kamp, hvor Blackhawks spillede bredt, det vil sige, at alle mand fik masser af spilletid.

- Men når det er sagt, er det også trist, at der er så stor forskel på holdene i den bedste række. Vi havde gerne set, at turneringen igen var gjort landsdækkende, så alle blev matchet bedre, og vi kunne udvikle sporten mere. Det viser også med stor tydelighed, at det i dag er de klubber, der har satset på deres ungdom, der står bedst. Der er ingen penge i dansk floorball, så de klubber, der selv kan levere hovedparten af spillerne til et ligahold, er som regel også dem, der klarer sig bedst, siger næstformand Bjørn Kortegaard Fuglsang. Frederikshavn Blackhawks.

Der findes kun fire hold i vest-ligaen. De to andre er Strandby Tornados, som Blackhawks møder på torsdag kl. 21.00 i Arena Nord, samt Sunds Seahawks.

- Vi har nu otte kampe tilbage af grundspillet, hvor det for os gælder om at slutte i toppen af vest-kredsen, så vores udgangspunkt bliver bedst muligt, når turneringen efter nytår bliver landsdækkende med de tre bedste hold fra øst og vest, siger Bjørn Kortegaard Fuglsang.

Blackhawks skulle have indledt sæsonen på hjemmebane mod sin værste rival i vest-kredsen, Sunds Seahawks, men kampen blev flyttet, da Blackhawks havde en spiller, hvis kæreste var smittet med COVID-19. I samråd med Floorball Danmark valgte de to klubber at agere ud fra et forsigtighedsprincip.

Strandby Tornados åbnede sæsonen med en 8-1-sejr over BFC Vendsyssel, inden holdet i weekenden tabte 1-7 i Sunds.

Blackhawks' damer er noteret for ni point efter tre sejre over ÅKF (Århus Floorball Klub). Der er kun tre hold i kvindernes vest-liga.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close