Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Peter Marquard

KIA: Elektriske dage hos Uggerhøj i Frederikshavn

KIA-Uggerhøj i Frederikshavn har i øjeblikket elektriske dage, hvor de sætter strøm til bilerne. Det drejer sig om plug-in hybriderne Niro, Ceed og X-Ceed samt el-bilen E-Niro.

 

- Vi har gode erfaringer med vores hybrid-biler. Teknologien har KIA haft i flere år, og det er min erfaring, at kunderne er tilfredse med at køre i bilerne. De har levet op til forventningen om en driftssikker bil med ny – men gennemprøvet – teknologi, siger filialdirektør Lars Østergaard, KIA-Uggerhøj i Frederikshavn.

Lars Østergaard fremhæver desuden, at KIA som de eneste på markedet har en garanti på deres biler på syv år.

En kommission har for nylig fremsat modeller for, hvordan der sker en grøn omstilling af personbiler.

- Vi skal have grønne biler på gaderne. Derfor er af flere årsager et godt tidspunkt at overveje en hybrid-bil. Teknologien er tilstede, kvaliteten er god, og vi skal tænke på miljøet. Hvad, der kommer til at ske fremover, er umuligt at spå om, men jeg har svært ved at forestille mig, at hybrid-biler bliver billigere, siger Lars Østergaard.

KIA holder i den forbindelse åbent søndag fra 12-16.

- Vi glæder os til, at kunderne kigger forbi. Bilerne er på lager nu, og derfor er der nu også mulighed for at privatlease en el-bil for 4.995 kroner i engangsbetaling og fra 3.495 kroner pr måned, siger Lars Østergaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close