Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavns største salon bliver bæredygtig

Heidi Sortkær har været frisør i 25 år, heraf de ni som selvstændig. Nu gør hun Frederikshavns største salon bæredygtig.
Salon Sortkær i Møllecentret i Frederikshavn indgår - som den første frisør i Vendsyssel - et nyt partnerskab med det bæredygtige frisørkoncept Park Styling.

 

Teamet er det samme som altid, men skiftet betyder blandt andet, at man får egen miljøvenlig produktserie med pant på emballagen, og at medarbejderne får endnu bedre adgang til efteruddannelse. Salonens nye navn er Park By Sortkær.

Salon Sortkær i Møllecentret er med ni ansatte Frederikshavns største frisørsalon. Salonen er ejet af Heidi Sortkær, der i 2011 startede som selvstændig frisør. I begyndelsen arbejdede hun hjemmefra, men i 2014 etablerede hun sig i Møllecentret (ved McDonald's), hvor hun har været lige siden. Udover indehaveren er der seks assistenter og tre elever i salonen.

En af nøglerne til succes er at fastholde udviklingen af salonen og spørge sig selv om, hvor den skal være om 10 år, og derfor indgår Heidi Sortkær nu et samarbejde med Park Styling. Konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold. Den nye bæredygtige profil skal give et endnu bedre arbejdsmiljø.

- Det er en opgradering og fremtidssikring af salonen, som kommer os alle sammen til gode, ikke mindst vores kunder. Vi får miljøvenlige produkter, der er gennemtestet og virker, og vi bliver en del af et stærkt fagligt netværk med kurser i, hvad der rør sig rent modemæssigt. Frisørfaget er inde i en rivende udvikling i forhold til bæredygtighed, og der er vi nu med helt fremme, hvor tingene sker, siger Heidi Sortkær, indehaver af Park By Sortkær.

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør. Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet, og hvor der er 20 kroners pant på emballagen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close