Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Hørby: 33-årig mand for retten i grusom voldssag

Den 15-årige dreng blev fundet død på parkeringspladsen ved Hørby IF lørdag 27. marts i år. Foto: TV2 Nord
Hvad skete der i løbet af natten og de tidlige morgentimer 28. marts, da en 15-årig drengs liv sluttede alt for tidligt ved boldbanerne på Hørby Stadion? Det bliver i de kommende dage belyst ved Retten i Hjørring.

 

Det er en grusom voldssag med den værst tænkelige udgang, som Retten i Hjørring i dag og de kommende dage skal behandle. Her sidder en 33-årig mand fra Frederikshavn på anklagebænken Han er tiltalt for at have forårsaget en 15-årig drengs død i marts i år.

Ifølge anklageskriftet tog sagen sin begyndelse ved 3-tiden natten mellem 27. og 28. marts i år, hvor den 33-årige tiltalte udsatte den 15-årige dreng for "vold i betydeligt omfang."

Først på en adresse i Ravnshøj ved Frederikshavn, derefter under en køretur til Hørby og endelig på en adresse i byen, hvor volden fortsatte.

Den tiltalte udsatte ifølge anklageskriftet den 15-årige for slag med både hænderne og bælter, ligesom han udsatte ham for kvælning med både et hundehalsbånd og et bælte.

Som følge af den vold han blev udsat for, pådrog drengen sig adskillige skader i ansigtet og på kroppen.

Ved 8-tiden om morgenen 28. marts blev den 15-årige dreng, som boede i Hørby, fundet livløs ved boldbanerne på byens stadion. En halv time senere blev drengen erklæret død.

Godt to timer tidligere, omkring klokken 6.30 om morgenen, var den 15-årige dreng blevet efterladt på stedet af den tiltalte.

Ifølge anklageskriftet havde den 33-årige, udover at udsætte drengen for særlig grov vold, også givet den 15-årige stoffet MDMA (bedre kendt som ecstasy, red.)

Begge dele efterlod drengen i så hjælpeløs en tilstand, at han kort tid efter afgik ved døden.

Den 33-årige tiltalte, som blandt andet er tidligere reality-deltager, risikerer at skulle tilbringe adskillige år bag tremmer, hvis han bliver fundet skyldig.

Han er tiltalt efter straffelovens §245, som handler om "legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter," ligesom han også er tiltalt efter §250, der handler om at "hensætte og forlade en person i hjælpeløs tilstand."

De to paragraffer har en straframme på henholdsvis seks og otte års fængsel.

Manden er desuden tiltalt for at have været i besiddelse af 64 gram MDMA til videresalg samt at være i besiddelse af amfetamin og kokain til eget forbrug.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close