Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Knivstikkeri på Elmevej: Over to års fængselsstraf

Politiet mødte talstærkt op på Elmevej og flere veje i nabolaget, og det lykkedes hurtigt at anholde den nu 32-årige mand. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
32-årige Mark Dorf Gregersen blev mandag idømt to år og tre måneders fængsel for grov vold mod sin 28-årige ekskæreste. Hun blev onsdag 15. april i år stukket i ryggen i en lejlighed på Elmevej i Frederikshavn.

 

Knivstikket var så voldsomt, at kvindens højre lunge klappede sammen, og spidsen af kniven efterfølgende måtte opereres ud af lungen. Det oplyser anklager Louise Watson til Nordjyske Medier.

Den 32-årige mand blev efter knivstikkeriet sigtet for drabsforsøg, men anklagemyndigheden vurderede altså senere, at der kun var tale om grov vold.

I Retten i Hjørring nægtede den 32-årige sig skyldig i grov vold. I stedet hævede han, at der var tale om et uheld. Han ville skubbe sin ekskæreste ud af lejligheden og kom i den forbindelse til at ramme hende med kniven, forklarede han.

Manden blev også dømt for dødstrusler mod ekskæresten via Messenger. Det erkendte han, ligesom han valgte at modtage dommen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close