Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Andreas O. Hansen

White Hawks stanget af tyrene - debut til Frydkjær

Lucas Andersen bragte White Hawks foran 1-0, inden det kun gik ned af bakke. Foto: iShoot.dk
Onsdag aften lykkedes det ikke Frederikshavn White Hawks at følge op på den flotte sæsonpremiere i fredags, hvor de bankede Rødovre Mighty Bulls 6-1. I dagenes returopgør i Rødovre var det høgene, der fik ørene i maskinen og blev besejret med 6-3.


 

Den nye canadiske forward Justin Shugg var forsat ikke på holdkortet, da spilletilladelsen endnu ikke er på plads. Jari Pasanen stillede dermed op med samme mandskab som i fredagens opgør.

Her var det specielt førstekæden, der gjorde sig positivr bemærket, men i aftenens kamp lagde andenkæden bedst ud efter fire minutters spil.

Lucas Andersen, sat op af Nikolaj Krag Christensen, bragte tidligt høgene foran 1-0. To udvisninger til Gorm Topholt i første periode kom dog til at koste dyrt.

Først var det Jonatan Nielsen, der i powerplay lagde pucken ind bag Mathias Seldrup i det syvende minut og udlignede til 1-1.

En hooking havde sendt Gorm Topholt til afkøling, og syv minutter senere måtte han skøjte samme vej - denne gang to minutter for en tripping.

Det udnyttede Rødovre igen og bragte sig foran 2-1 ved Benjamin Mauritzen, hvilket også forblev periodens resultat. 15-9 førte hjemmeholdet skudstatistikken.

Udvisninger til White Hawks kom igen i fokus i anden periode, og endnu engang kom det til at koste dyrt. Et minut spillet og Thomas Søndergaard måtte en tur i straffeboksen for tripping.

Her holdt høgenes boks stand, men da Frederik Bjerrum filmede sig til en udvisning efter seks minutters spil, blev det 3-1 til Rødovre i overtal.

Bare 10 sekunder spillet, og så var det Mathias Seldrup, der tog en tripping-udvisning og nyt powerplay til hjemmeholdet. Her gjorde Dylan Busenius det til 4-1, netop som White Hawks blev fuldtallig, og det blev for meget for Jari Pasanen, der straks tog en timeout.

Med spillet sat i gang igen fik WH sin første chance i powerplay, men det blev tingene kun værre af i en jammerlig periode. I undertal kunne Nicklas Carlsen nemlig bringe Rødovre foran 5-1, og det lignede en afgørelse på kampen.

Aleksandr Bumagin pyntede dog på resultatet fem minutter før pausen, i samarbejde med Jesper Jensen og Frederik Bjerrum. 5-2 efter 40 minutters spil på en 22-19 skudstatstik i Rødovres favør.

Tredje periode bød på endnu en Rødovre-scoring midtvejs, da Mathias Seldrup for sjette gang måtte skrabe pucken ud af mål - Magnus Carlsen øgede til 6-2. Seldrup blev herefter erstattet af Kevin Dich Frydkjær, som dermed fik debut i Metal Ligaen.

I et kort 5 imod 3 powerplay, med seks minutter igen, lykkedes det ikke høgene at få pyntet på resultatet i første omgang.
Radim Piroutek, assisteret af Brock Beukeboom og Thomas Søndergaard, fik dog scoret og reduceret til 3-6 med et minut igen.

Sejren til Rødovre kom aldrig i fare, og White Hawks måtte tage den lange bustur hjem uden point til tabellen.

Allerede fredag aften spiller WH sæsonens første lokalopgør mod Aalborg Pirates. Her skal høgene en tur til Gigantium, som bliver temmelig mennesketom og uden mulighed for adgang til frederikshavnere. COVID-19 restrektionerne har nemlig sat en begrænsning på 375 tilskuere imod op til 5.000, som normalt fylder hallen til de nordjyske lokalbrag. Heldigvis sender TV2 Sport live fra kampen, når pucken kastes kl. 19.30.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close