Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Fiskebaren udvider nu med aften-restaurant

Indehaver Pernille Høeg (t.v.) ses her sammen med køkkenchef Stephanie Fischer.
Fiskebaren Café og Spisehus på hjørnet af Danmarksgade og Rimmensgade i gågaden i Frederikshavn er fra torsdag 8. oktober klar til at udvide med aften-restaurant.

 

- Vi arbejder på højtryk med at udvide vores køkkenfaciliteter, og vi glæder os til at modtage vores gæster i aftentimerne, siger indehaver Pernille Høeg fra Fiskebaren.

Køkkenet vil fremover være åbent for frokostgæster fra kl. 11.30-14.30 samt aftengæster i tidsrummet 17.30-20.30.

- Desuden har caféen stadig åbent hele dagen, hvor man kan nyde en god kop kaffe og nogle af vores andre lækkerier, fortæller Pernille Høeg.

Mange kunder i Fiskebaren har efterspurgt en helstegt rødspætte, og den kommer nu på menukortet.

- Selvfølgelig er der helstegt rødspætte på menukortet i en fiskerestaurant. Samtidig vil nogle af favoritterne fra vores frokost blive overført til aftenmenuen, ligesom der også har sneget sig en god steak ind i udvalget, smiler Pernille Høeg.

Som en konsekvens af de udvidede åbningstider holder Fiskebaren fremover lukket om mandagen.

- Til gengæld er vi klar resten af ugen til at give vores gæster en god oplevelse. Vi har fra starten fået rigtig god opbakning fra vores kunder. De har engageret sig i vores produkter og fået rigtig god feedback, som vi har brugt til at tune og finjustere nogle ting, siger en forventningsfuld Pernille Høeg.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close