Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

12-årig Østervrå-dreng dansk mester i crosskart

Den 12-årige Østervrå-dreng Kevin Daarbak har igen i år kæmpet sig til titlen som dansk mester i crosskart - nu i 125 ccm. 

 

Kevin Daarbak havde allerede sikret sig titel inden årets sidste løb, men fik lige slået sin titel helt fast. Han vandt igen alle heats og finalen og fik fuldt hus af point.

Kevin Daarbak valgte efter sit danske mesterskab sidste år i 85 ccm valgt at sætte sin crosskart til salg. Vinderkarten blev solgt meget hurtigt.

Der var i mellemtiden gjort klar til opbygning af helt ny kart igen. Kevin Daarbak skulle til sæsonen 2020 rykke op i 125 ccm, hvor motoren er større og tuning er tilladt. Han skulle med sine dengang kun 11 år op og kæmpe mod "de store drenge".

Da sæsonen 2020 var klar til at starte, gik det hele i stå – grundet COVID-19. Træninger blev aflyst til stor skuffelse for Kevin Daarbak, som havde set frem til at komme ud og træne og køre løb i sin nye kart.

Nogle få træninger blev der dog sat op med store begrænsninger. Østervrå-køreren var med det samme godt tilpas i den nybyggede crosskart og fik mere og mere fart i karten.

Sæsonen 2020 begyndte i juni på hans fødselsdag. Racerløb med store restriktioner, zoneopdelinger og uden publikum. Ikke som ventet, men race kunne køres og hele teamet i Daarbak Motorsport var spændte.

Kevin Daarbak har i sæsonen kørt syv DM-afdelinger og et klubmesterskab. Han har været utrolig hurtigt kørende, vist stort overblik og været godt forberedt til alle løb.

Han har i hele sæsonen været på podiet. Det blev til seks førstepladser samt en anden- og tredjeplads. Han har derfor afsluttet sæsonen 2020 både som dansk mester i crosskart 125 ccm og klubmester for Motorsport Nordjylland (MNJ).

 

BillederTilføj billede


FOTO: Hoffmann foto

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close