Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.09.2020 | Af: Peter Marquard

Tøjeksperten by Tversted - nu med lidt friere tøjler

Butikschef Jakob Kristensen i butikkens Fred Perry-afdeling.
Fra på torsdag 1. oktober er der igen liv i Tøjekspertens lokaler på Kirkepladsen i Frederikshavn.

 

Tøjeksperten by Tversted genåbner med Hans Tversted som ejer og Jakob Kristensen som butikschef.

- Lokalerne har fået en mindre overhaling, og især vores første sal fremstår mere lækker, hvor den fungerer både som butik og showroom. Vi har lavet rummet lidt mindre og mere overskueligt med en sofagruppe, hvor man har muligheden for at nyde en kop kaffe, fortæller butikschef Jakob Kristensen.

Butikken – der i folkemunde stadig kaldes H. C. Jensen – lukkede i sommer, da Tøjeksperten valgte at lukke en række butikker som et led i en økonomisk spareplan. Nu genopstår den som Tøjeksperten by Tversted.

- Der har altid ligget en herretøjsbutik i disse lokaler, og vi syntes, at det var synd, hvis det ikke skulle fortsætte. Det bliver en butik, som vi kender den med eget personligt twist. Butikken er nu privatejet, og det giver friere tøjler. Vi får en finger med i spillet, når det gælder indkøb. Vi har stadig Tøjekspertens egne mærker som Bison, Lindbergh og Junk de Luxe. Samtidig får vi nye mærker som Fred Perry og Superdry, oplyser Jakob Kristensen.

Tøjeksperten by Tversted åbner med 20 procent på hele butikken samt deciderede åbningstilbud på enkelte varer. Det hele foregår selvfølgelig i respekt for COVID-19.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close