Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Skagen Festival: Der kommer en festival i 2021

- Vi er helt sikre på, at der kommer en festival i 2021. Vi er i fuld gang med planlægningen ud fra forskellige forudsætninger alt efter, hvor vi befinder os i forhold til COVID-19 næste sommer.

 

Udmeldingen fra Skagen Festival i et nyhedsbrev onsdag formiddag er særdeles optimistisk. Frederikshavn Kommune har netop aflyst alle kommunale arrangementer resten af året, men Skagen Festival ser fremad.

- Næsten halvandet år uden en Skagen Festival er lang tid – alt for lang tid. Tak for jeres tålmodighed. Og tusind tak til festivalgæster og Skagen by for støtte og opbakning. Det varmer helt ind i hjertet hos alle os frivillige i Skagen Festival. Vi arbejder stadig benhårdt på at få styr på konsekvenserne af aflysningen i 2020, lyder meldingen fra Danmarks nordligste festival.

Det betyder også, at arbejdet med at lave nye kontrakter med musikere, leverandører, sponsorer og samarbejdspartnere går langsomt. Men der kommer altså en festival i 2021.

- Det kan være, at der er brug for nye tanker, nye indretninger på vores spillesteder med mere i forhold til myndighedskrav og eventuelt forsamlingsforbud. Skagen Festivals 50 års jubilæum skal gennemføres sikkert og forsvarligt - og samtidig hænge økonomisk sammen, står der i nyhedsbrevet.

Der er således mange spørgsmål, der trænger sig på, som Skagen Festival skal have afklaret.

- Det kræver tid og tålmodighed fra os alle. Der vil derfor gå noget tid, inden vi kan begynde at sælge billetter. Vi vender tilbage senere på året med praktisk information om køb af ophold på festival-camp samt koncertbilletter til Skagen Festival 2021.

Optimismen er stor i arrangørgruppen.

- Vi er overbeviste om, at vi får en fantastisk festival med musik, sol, strand og vand på Toppen af Danmark. Alle vores skønne frivillige vil sammen med byen tage godt imod jer, hvor vi i fællesskab med kunstnere og bands står klar til at give jer den bedste og hyggeligste festivaloplevelse i 2021, skriver Skagen Festival.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Skagen Festival

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close