Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ung back forlader WH - jagter mere spilletid

Mikkel Hansen ønsker at prøve sit talent af i en anden dansk klub.
20-årige Mikkel Hansen stopper øjeblikkeligt i Frederikshavn White Hawks. Det oplyser klubben onsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

 

Den unge back skiftede fra Hvidovre til Frederikshavn i sommeren 2019. Han fik dog aldrig for alvor chancen i Metal Ligaen, hvor han blot er noteret for tre kampe i WH-trøjen.

Da Mikkel Hansen i maj sidste år skiftede til White Hawks, skrev klubben i en pressemeddelelse:

- Mikkel Hansen er en spillende back med et godt skøjteløb. Vi ser frem til at få ham ind i truppen, og vi vil få en spiller, der er sulten efter at lære en masse under træner Jari Pasanen.

Mikkel Hansen markerede sig som en af de stærkeste spillere, da FIK's U20-hold i februar i år vandt DM-guld.

Men Mikkel Hansen ønsker mere spilletid, end han har fået i White Hawks, og derfor vil han gerne skifte til en anden dansk klub.

- Det vil vi ikke stå i vejen for. Vi ønsker ham alt det bedste i en ny klub, og begge parter er enige om, at tiden måske gør, at han returnerer til Frederikshavn senere i sin karriere, lyder meldingen fra White Hawks.

Mikkel Hansen har ikke været i aktion i Metal Ligaen i denne sæson. Tværtimod er han rykket endnu længere væk fra holdet, fordi Jari Pasanen i de seneste par kampe har omskolet Mathias Mølgaard fra forward til back.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close