Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Nu kan du søge jobbet, der aldrig er ledigt

Lasse Pedersen arbejdede 21 år på Danyard, inden han i 1998 blev teknisk chef på Hotel Jutlandia. Nu går han på pension.
For kun anden gang i Hotel Jutlandias 52-årige historie søger hotellet i Frederikshavn en ny varmemester. Børge Andersen havde det tekniske ansvar frem til 1998, hvor Lasse Pedersen trådte til efter 21 år på Danyard.


 

Med udgangen af januar næste år går Lasse Pedersen på pension. Hotel Jutlandia er netop gået i gang med at finde en afløser til jobbet, som næsten aldrig er ledigt.

Lasse Pedersen forestiller sig, at hans afløser har en baggrund inden for det sorte fag, eventuelt som VVS’er eller maskinmester - gerne med erfaring fra skibsfart, idet man til søs er vant til at klare mange forskellige arbejdsopgaver.

- Det skal også være en person, som er i stand til at have mange bolde i luften. Det er spændende. Det kan godt være, du tror, at du skal skifte spejle hele formiddagen, men hvis en gæst sidder fast i elevatoren, er du nødt til at smide alt, hvad du har i hænderne. Og det nytter ikke at blive stresset, selv om der måske står 50 gæster og venter på elevatoren, smiler Lasse Pedersen.

- Det kan også være en gæst, som lige har tabt sin favorit-ørering i vasken. Det er flere gange lykkedes os at finde sådan én, fortæller Lasse Pedersen, hvis officielle titel er teknisk chef.

Personligt er han dog bange for, at netop den titel måske afskrækker folk fra at søge stillingen. Han mener, at varmemester er et mere passende ord for arbejdsopgaverne på Hotel Jutlandia:

  • Vedligeholdelse og drift af bygning
  • Tilstandsvurdering af bygning og udeområde mm
  • Håndtering af udbud i relation til bygningsarbejde og drift
  • Tilsyn med vedligeholdelsesarbejder
  • Forhandling med leverandører og varetagelse af serviceaftaler
  • Indkøbsansvarlig
  • Håndtering af forsikringsskader
  • Daglig kontakt med ejendommens lejere
  • Deltage i møder med ledelsen
  • Personaleledelse

Lasse Pedersen har kontor i kælderen, hvor nostalgien nærmest driver ned ad væggene. Rummet, som minder lidt om en bunker, har flere år dannet ramme om hotellets julefrokost. Det går ikke stille for sig.

- Ét år havde vi en stripperstang i loftet. Det var en stor succes, og den blev brugt flittigt, husker Lasse Pedersen.

Det fortæller lidt om hotellets omgangstone, som er positiv, uformel og familiær.

Med jobbet som varmemester - eller teknisk chef - følger der ledelsesansvar, og vedkommende bliver en del af hotellets ledergruppe.

- Vi er på jagt efter en initiativrig og engageret kollega, som er serviceminded, omgængelig og ordentlig i alle henseender. Vi tilbyder et afvekslende arbejde med selvstændigt ansvar i en rummelig virksomhed med klare værdier og en "nede på jorden"-kultur. Vi har ingen hierarki – alle er lige. Vi passer på hinanden, udviser gensidig respekt, er ordholdende
og ærekære med resultater af vores fælles indsats, siger hoteldirektør Camilla Frost.

Læs mere om stillingen her. Planen er, at hotellets nye tekniske chef tiltræder stillingen 1. december.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close