Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Escape Denmark lukker efter tre år i Kirkegade

Anders Engsig: - Vi har rykket folks grænser og fået udbredt kendskabet til Escape Rooms i en meget større grad, end vi havde turde håbe på, da eventyret startede.
Tre år efter åbningen af Escape Denmark i Kirkegade i Frederikshavn lukker det populære sted. COVID-19 er den direkte årsag til, at indehaver Anders Engsig kaster håndklædet i ringen, mens det stadig er hans egen beslutning.

 

- Det er super ærgerligt at måtte dreje nøglen og ikke længere kunne tilbyde frederikshavnerne gode oplevelser på grund af noget, man ikke selv er herre over. Dog kan det ikke længere hænge sammen. Med undtagelse af juli har vi sat penge til siden marts, og de sidste par måneder har været slemme. Mere end 50 procent af alle bookinger i september blev aflyst med kort varsel, fortæller Anders Engsig til Kanal Frederikshavn.

Escape Denmark holder åbent resten af året, så folk blandt andet kan nå at bruge deres gavekort. Herefter er det slut.

- Vi håber også, at der stadig er virksomheder og foreninger, der vil holde julefrokosterne hos os, men de foreløbige tegn er, at der er væsentligt færre selskaber, erkender Anders Engsig.

Han har lavet en aftale med Funcenter.dk i Aalborg, som overtager Escape Denmarks rum, som opnår hele fem ud af fem stjerner på TripAdvisor.

- Vi har rykket folks grænser og fået udbredt kendskabet til Escape Rooms i en meget større grad, end vi havde turde håbe på, da eventyret startede. Tusind tak for den enorme opbakning i lokalsamfundet samt støtten fra de lokale virksomheder, lyder det fra Anders Engsig.

Han skal nu på jobjagt, og med bopæl i Frederikshavn er blikket rettet mod Nordjylland.

- Jeg søger som udgangspunkt en stilling inden for indkøb. Jeg har fem års erfaring som indkøber og produktchef ved Salling Group og JYSK og brænder for kategoristyring og strategisk indkøb. Min prioritet de næste par måneder er at få afsluttet Escape Denmark på en god måde og give vores kunder de sidste gode oplevelser. Jeg er super stolt af den virksomhed, jeg har skabt fra bunden og lukker butikken med oprejst pande, fastslår Anders Engsig.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close