Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.10.2020 | Af: Peter Marquard

Ny ejer har renoveret pizzeria i Rimmensgade

Moussa Ataya: - Jeg elsker Frederikshavn, og i mine øjne er det de perfekte lokaler.
I Rimmensgade 3 har der siden årtusindeskiftet ligget et pizzeria. Nu har lokalerne gennemgået en stor renovering, og Moussa Ataya slog i går dørene op til Byens Pizza.

 

- Da jeg fik muligheden for at overtage lokalerne, havde jeg egentlig andre planer. Men jeg var ikke et sekund i tvivl, så jeg sagde ja tak og startede en større ombygning, siger indehaver Moussa Ataya.

Udenfor er der bygget en træterrasse med mulighed for udeservering, og der er også kommet siddepladser indenfor.

- Alt er bygget om, og det er dejligt, at jeg har fået mulighed for at sætte mit eget præg på lokalerne. Min far åbnede pizzeria i samme lokaler i 1999, så det er sjovt, at jeg nu får muligheden for at drive forretning samme sted. Jeg elsker Frederikshavn, og i mine øjne er det de perfekte lokaler, smiler Moussa Ataya.

Byens Pizza har åbent alle ugens syv dage. I hverdagene er der åbent fra kl. 11-22, og fredag og lørdag fra kl. 14-03.

- I weekenden har vi gratis udbringning af mad indtil kl. 03.00. Desuden har vi gode frokosttilbud med sandwich, ruller og pita til 35 kroner og pizzaer til 49 kroner. Det hele kan selvfølgelig også købes som menuer. Der er også flammestegte burgere, hvilket man kan følge i vores åbne køkken, fortæller Moussa Ataya.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close