Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Martin Høeg Lundberg: Jeg var en bandit i skolen

Hvordan Martin Høeg Lundberg ser på fremtiden med job og familie, kan du høre i udsendelsen i morgen aften, som er tilrettelagt og bliver præsenteret af Gitte Hansen.
Martin Høeg Lundberg er gæst i podcast-udsendelsen "Mandagsmagasinet" på Radio FCMR 26. oktober kl. 18.00.

 

Han er kendt for sine mange gøremål, men når det kommer til stykket, er det trods alt familien, der er hans største aktiv.

Martin Høeg voksede op i Frederikshavn sammen med to søstre. Som ganske ung forelskede han sig i Vanja. De blev senere gift og har i dag fire børn. Hun har butikken "Living by Vanja" på H.C. Ørstedvej 18 i Frederikshavn, mens Martins arbejdsliv er formet efter et aktivt sportsliv.

- Jeg gik på Fladstrand Skole og syntes selv, at jeg var en bandit, men efter en snak med læreren om systemet med karakterer begyndte jeg at blive en mønsterelev, fortæller Martin Høeg i udsendelsen.

Efter folkeskolen tog han EFG på Frederikshavn Handelsskole, og derefter rejste han et år til USA.

- Da jeg kom hjem, begyndte jeg på HH, men fik en chance af Jørgen Peiter til at komme i lære i to år.

Martin Høeg havde hjemmefra lært lektien om ærlighed og flid, men sport og især fodbold kom til at præge hans fremtid.

Han var i en periode ansat som sælger på den lokale radio, og der fik han også mulighed for at prøve sine evner som reporter ved fodboldkampe, men det fangede ikke hans interesse.

En stor udfordring, som ulønnet medarbejder ved Dana Cup  (i dag Cup No. 1) i Frederikshavn, var at holde styr på de mange hjælpere, der var involveret. Det var i denne forbindelse, at han senere blev valgt til formand for fodboldafdelingen.

Hans ansættelse ved Peiter Sport ændrede sig til erhvervskonsulent med ansvar for at sælge klubaftaler vedrørende sportstøj, men i marts 2003 valgte han som 30-årig at blive selvstændig med salg af blandt andet fitness-udstyr.

- Jeg startede et firma sammen med en ven, men efter nogle år delte vi firmaet, og jeg begyndte at sælge kunstgræs til fodboldklubber. Senest har jeg startet SPORTSHALLEN.dk på Suderbovej, hvor der er mulighed for action kombineret med sjov og socialt samvær, fortæller Martin Høeg Lundberg.

Hvordan han ser på fremtiden med job og familie, kan du høre i udsendelsen i morgen aften, som er tilrettelagt og bliver præsenteret af Gitte Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close