Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

GAFFA-ros til Camille efter hendes optræden i Aarhus

Camille Haven varmede op for Wafande i Musikhuset i Aarhus. Foto: Alec Bjørn Andreev Jeppesen, GAFFA
14-årige Camille Haven fra Frederikshavn fik flotte ord med på vejen af GAFFA, da Wafande i efterårsferien satte punktum for sin afskedsturné i Musikhuset i Aarhus.

 

Da det var Wafandes sidste koncert, havde musikmagasinet GAFFA sendt en anmelder til Aarhus, og han - og resten af publikum til den børnevenlige eftermiddagskoncert i Smilets By - blev allerførst præsenteret for Camille Haven.

Vinderen af Voice Junior 2019 varmede op for Wafande med sin egen sang, Lost in Love. Det var en optræden, som fik disse pæne ord med på vejen af GAFFA's anmelder, Christian Rosenstand Svidt:

"En flot, triphop-inspireret, vuggende ballade, der understreger Camilles talent som både sanger og sangskriver. Hende kan vi meget vel komme til at høre mere til".

Voice Junior-vinderen Camille sang også duet med Wafande i Aarhus. Den unge frederikshavner var med på scenen under sangen "Se mig i dag".

Wafandes afskedsturné begyndte på Bornholm i februar, men grundet corona-krisen blev de sidste fire koncerter udskudt til dette efterår. Wafande vil tilbringe mere tid med sin to-årige datter, men han vil stadig skrive musik til andre kunstnere i både ind- og udland.

GAFFA tror dog ikke, at koncerten i Aarhus bliver den sidste med 36-årige Wafande. Anmelder Ole Rosenstand Svidt giver fire ud af seks stjerner og skriver:

"Han får takket publikum mange gange, nu hvor det er hans sidste koncert, og begejstringen i salen er stor. Som sagt tror jeg ikke på, at han kan holde sig fra scenen fremover i det lange løb, og hans datter bliver jo også større. Men tak for en underholdende del 1 – vi glæder os til fortsættelsen."


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W2r2Tlinu9s" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

BillederTilføj billede


FOTO: Alec Bj?rn Andreev Jeppesen, GAFFA

FOTO: Alec Bj?rn Andreev Jeppesen, GAFFA

FOTO: Alec Bj?rn Andreev Jeppesen, GAFFA

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close