Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Dagplejebarn smittet - lokalt smittetal stiger igen

Et barn i dagplejen i Ålbæk er konstateret smittet med COVID-19. Smittetallet i Frederikshavn Kommune stiger igen efter flere uger med færre smittede.

 

Et andet barn og den pågældende medarbejder i Ålbæk er i den forbindelse udpeget som nære kontakter. Det oplyser Frederikshavn Kommune på sin hjemmeside.

Da der er tale om et mindre barn, kan forældrene selv vælge, om barnet skal testes eller ej. Vælger forældrene ikke at få barnet testet, skal barnet i stedet holdes hjemme i en uge og må først komme tilbage, hvis der ikke udvises symptomer.

Vælger forældrene at få barnet testet, skal barnet testes på 4. og 6. dagen og kan vende retur efter første negative test.

Dagplejeren skal også testes på 4. og 6. dagen. Indtil dagplejeren er testet negativ, er den pågældende dagpleje lukket, og de resterende børn er tilbudt gæstedagpleje hos andre dagplejere i Ålbæk.

Smittetallet i Frederikshavn Kommune er i dag 47. Det viser de netop offentliggjorte tal fra Statens Serum Instutut. Det vil sige 28 smittede i løbet af de seneste syv dage. Lørdag var smittetallet 39 - det laveste i flere uger. I går steg det til 40, og i dag er tallet altså 47.

Sådan ser det ud i andre nordjyske kommuner:
Hjørring 68 (44)
Brønderslev 124 (45)
Jammerbugt 209 (80)
Aalborg 31 (67)

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close