Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Park by Sortkær støtter for sjette år Knæk Cancer

For sjette år i træk går lørdagens omsætning i frisørsalonen Park by Sortkær i Møllecentret i Frederikshavn ubeskåret til Knæk Cancer. 

 

Personalet hos Park by Sortkær er lørdag 24. oktober klar til at klippe, farve og permanente, og hvad ellers kunderne må ønske - til fordel for Knæk Cancer.

Hele omsætningen på alle behandlinger denne dag går ubeskåret til Knæk Cancer. Frisørsalonen, som er Frederikshavns største, åbner allerede kl. 8.00 og er klar til at tage imod de første kunder.

- Det er sjette gang, at vi laver en lørdag som denne. Det er indtil videre blevet til 57.544 kr. Det er blevet en tradition, som vi gerne vil holde ved fremover. Det giver os som personale noget sammenhold, og vi går alle op i at støtte op omkring dette, fortæller indehaver Heidi Sortkær.

I år er der desværre kun tre assistenter og en elev på arbejde, da der er ferie, men Park by Sortkær vil knokle for at nå over de 10.000 kroner igen i år - i givet fald for fjerde år i træk.

- Lørdag aften mødes vi og hygger os. Vi ser showet på TV2 sammen og ringer ind med det beløb, som vi har fået arbejdet ind. Beløbet kender vi jo først efter lukketid på lørdag. Vi håber på, at det kan blive over de 10.000 kroner, så vi kan få navnet på skærmen igen for tredje gang, siger Heidi Sortkær.

Park by Sortkær kan mærke, at der er stor støtte fra kunderne.

- Vi kender jo næsten alle sammen en eller flere, som har haft den frygtelige sygdom inde på livet. I vores dagligdag på salonen, hvor vi ofte har en tæt og fortrolig snak med vores kunder, kommer vi i kontakt med mange mennesker, som selv har haft sygdommen eller har været pårørende til kræftramte. Det gør et stort indtryk på os, og man bliver meget berørt af folks oplevelser og historier, udtaler Heidi Sortkær.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close