Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Himmelhav aflyser årets julefrokost i Kattegat Silo

Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo aflyser årets julefrokost lørdag 5. december med entertaineren Tom Donovan på grund af den aktuelle situation med COVID-19.

 

Himmelhav følger dermed sundhedsmyndighedernes og statsminister Mette Frederiksens opfordring om at begrænse større forsamlinger.

- Vi har afventet udviklingen i smittetallet, men vi har besluttet, at vi simpelthen ikke vil samle mange mennesker til julefrokost. Vi er samtidig usikre på, hvordan forsamlingsforbuddet ser ud i december, og derfor vælger vi at aflyse årets julefrokost i Kattegat Silo, udtaler Martin Pedersen, direktør for FME.

De gæster, som allerede har købt billet til julefrokosten, er orienteret, og de har været meget forstående.

- Men vi har fået tilbagemeldinger fra flere virksomheder, som holder en dør på klem, så de kan holde noget mindre "julefrokost-halløj" for medarbejderne. Vi har tilbudt dem et selskabslokale, hvor de kan julehygge med julemad og samtidig overholde corona-restriktionerne, siger Martin Pedersen.

Det ser til gengæld ud til, at de mindre og private julefrokoster stadig bliver afviklet. Derfor har Himmelhav udviklet en ny corona-venlig julefrokost som Take-Away. Fire fredage op til jul er det muligt at bestille juletapas eller julemenu.

Alle julemenuer er tilberedt og pakket, så de både kan serveres fredag eller lørdag - bestil her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close