Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Præsidentvalg i dag på Frederikshavn Gymnasium

I anledning af det forestående præsidentvalg i USA havde Frederikshavn Gymnasium tirsdag besøg af Mirco Reimer-Elster. Han er mest kendt som USA-analytiker på TV2 og TV2 News, men han er også nyhedschef på Kongressen.com.

 

13 lærere – primært engelsk-, samfundsfags- og historielærere – havde bedt om at deltage med deres klasser, men i disse corona-tider kan det være en udfordring.

På gymnasiet blev det løst ved, at fire klasser fik mulighed for at deltage fysisk i festsalen, hvor foredraget foregik, mens de resterende klasser sad i klasselokaler sammen med deres faglærer og fik foredraget streamet.

En 10. klasse i brobygning på gymnasiet var også heldig at deltage.

Elever, der fik foredraget streamet, kunne også stille spørgsmål ved over nettet at skrive til en lærer placeret i festsalen. Alle deltagere havde dermed mulighed for både at lytte og komme til orde.

På fredag deltager Karl-Erik Slynge fra Trigon og Finn Jenne fra 3F i et arrangement om Coronaens indvirkning på det lokale arbejdsmarked, og for at alle 1.g’ere har mulighed for at deltage, vil gymnasiet benytte samme fremgangsmåde med fysisk deltagelse og streaming.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close