Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Kirke-koncert med Poul Krebs udsættes til marts

Den akustiske koncert med Poul Krebs i Abildgård Kirke er flyttet fra november i år til marts næste år.


 

Poul Krebs gennemfører intet mindre end 25 koncerter på sin kirke-turné i november, men den planlagte koncert lørdag 7. november i Abildgårdkirken i Frederikshavn er én af dem, som er flyttet.

Poul Kreds kan i stedet for opleves præcis fire måneder senere, det vil sige søndag 7. marts 2021 kl. 17.00.

Selv om Poul Krebs gennemfører 25 koncerter i november, bliver det ikke muligt at opleve den populær sanger i Nordjylland. Aarhus og Viborg er det tætteste, han kommer på Nordjylland.

Det er COVID-19, som flytter koncerten i Frederikshavn. Har du købt billet, behøver du ikke foretage dig noget. Billetten gælder også 7. marts næste år. Kan du ikke komme til koncerten i marts, har du mulighed for at få dine penge tilbage. Det kræver, at du senest 29. oktober sender en mail til billet@musik.dk. Skriv "Poul Krebs Frederikshavn" i mailtitlen og inkluder sagsnummer i mailen.

Den akustiske kirke-turné er en gammel drøm, der går i opfyldelse.

- Det er noget helt særligt for mig at tage mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke, siger Poul Krebs.

For at sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig: Bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close