Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Idrætssamvirket: Behold den lokale corona-pulje

Idrætssamvirket foreslår i en direkte henvendelse til borgmester Birgit S. Hansen (S) og økonomiudvalgsmedlem Mette Hardam (V), at der gives mulighed for en ny ansøgningsrunde til Frederikshavn Kommunes lokale COVID-19 pulje, da flere foreninger i stigende grad ser deres eksistens truet.

 

Frederikshavn Kommune var på forkant med situationen, da de i foråret afsatte tre millioner kroner til foreninger og institutioner, der har lidt svære tab. 13 foreninger nåede at søge inden 30. september, heraf opfyldte syv foreninger de opstillede kriterier og fik i alt bevilliget 768.000 kroner.

- Desværre udvikler corona-pandemien sig igen til faretruende højder, og flere foreninger kommer i risikozonen ved, at deres udgifter overstiger indtægterne, udtaler formand Tommy Thomsen, Idrætssamvirket Frederikshavn Kommune.

Han glæder sig over, at foreningslivet heldigvis har en god tilpasningsevne og indretter deres aktiviteter og økonomi efter forholdene.

- Men som situationen er nu, hvor alle pengeindbringende arrangementer ikke må gennemføres, er mange foreninger blevet kraftigt udfordret og må i givet fald sænke aktivitetsniveauet eller hæve kontingenterne. I begge tilfælde vil det indebære et frafald af medlemmer og deraf følgende inaktivitet samt ramme socialt skævt, påpeger Tommy Thomsen.

Idrætssamvirket foreslår derfor, at puljen bliver bibeholdt til det gode formål, og der åbnes op for en ny ansøgningsrunde, så foreningslivet stadig har pusten efter corona-tiden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close