Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Blichfeld millimeter fra lejeaftale med høgene

Debuterer Joachim Blichfeld for Frederikshavn White Hawks tirsdag aften mod Rungsted Seier Capital?
22-årige Joachim Blichfeld - den første og eneste frederikshavner med spilletid i verdens stærkeste ishockeyliga, NHL - er tilsyneladende millimeter fra at blive præsenteret i Frederikshavn White Hawks.

 

AHL-spilleren fra San Jose Barracuda var kun lige fyldt 16 år, da han skiftede fra FIK til Malmö. De seneste fire sæsoner har har spillet i WHL og AHL i USA/Canada, og han er endda også noteret for tre NHL-kampe for San Jose Sharks.

COVID-19 har udskudt sæsonstarten i de nordamerikanske liga, så Joachim Blichfeld har trænet med i barndomsklubben i Frederikshavn. Nu ser det altså endelig ud til, at publikum får mulighed for at opleve den målfarlige forward i WH-trøjen.

White Hawks' direktør, Henrik Andersen, udtaler til Kanal Frederikshavn:

- Hvis du spørger mig nu (mandag kl. 8.30, red.), ved jeg ikke, om Joachim spiller i morgen for White Hawks. Hvis han var på kontrakt og øvrige ting var på plads, var han offentliggjort nu.

Svaret fra WH-direktøren kan tolkes på flere måneder, men det ser ud til, at de mange rygter om Joachim Blichfeld har noget på sig.

Den 22-årige frederikshavner blev noteret for 32 point (16+16) i 44 kampe i AHL i sæsonen 2019/2020, hvor han altså også fik chancen i tre NHL-kampe. Sæsonen inden lavede han 114 point (53+61) i 68 kampe i WHL.

White Hawks møder i morgen aften Rungsted Seier Capital på udebane. Herefter venter to kampe mod SønderjyskE, fredag i Frederikshavn og søndag i Vojens.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close