Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Pålægges besøgspåbud på kommunens sociale tilbud

Frederikshavn Kommune har fået pålagt et besøgspåbud på kommunens sociale tilbud af Social- og Indenrigsministeriet. Det oplyser kommunen på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at en ung med tilknytning til Bohjemmestøtte i Huset på Ørnevej er konstateret smittet med COVID-19.

 

Forbuddet gælder både inde og ude på tilbuddets arealer, men der vil dog fortsat være mulighed for at få besøg i kritiske situationer. Samtidig kan en beboer fortsat få besøg af en-to faste besøgspersoner, som udpeges i samarbejde med tilbuddets ledelse, som også i særlige tilfælde kan tillade besøg på en beboers private værelse/bolig.

Formålet er at begrænse smitten blandt mennesker, som er i risiko for at blive særligt hårdt ramt af COVID-19.

En medarbejder på dagtilbuddet Nordstjernen i Skagen er konstateret smittet med COVID-19. Medarbejderen var sidst på arbejde i fredags, og der pågår i øjeblikket et arbejde for at udpege nære kontakter.


En ung med tilknytning til Bohjemmestøtte i Huset på Ørnevej er konstateret smittet med COVID-19. I den forbindelse betragtes ni medarbejdere som nære kontakter. De er derfor hjemsendt og henvist til test.

Øvrige unge med tilknytning til Huset på Ørnevej og deres forældre kontaktes med henblik på smitteopsporing.

Der vil fortsæt være kontakt/indsats til alle unge i tilbuddet.

På grund af tekniske problemer har Statens Serum Institut endnu ikke offentliggjort dagens smittetal i Danmark. Det plejer normalt at ske kl. 14.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close