Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

WH bekræfter lejeaftale med 22-årige Blichfeld

Tirsdag formiddag har Frederikshavn White Hawks offentliggjort sin lejeaftale med 22-årige Joachim Blichfeld. Den gælder, indtil NHL-camp begynder.

 

- Det er et kæmpe scoop for Frederikshavn White Hawks at få denne lejeaftale i stand med Joachim og hans arbejdsgiver i San Jose Sharks, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Joachim Blichfeld har siden 2016 spillet i USA, hvor han samme år blev draftet af San Jose Sharks. Han har spillet med stor succes i WHL for Portland Winterhawks og for San Jose Barracuda i AHL. Her har Joachim Blichfeldt produceret point i massevis, og det gav ham i sidste sæson en plads på San Jose Sharks NHL-mandskab i tre kampe.

- Det er altid dejligt at få spillere af egen avl hjem igen, selvom det ikke lå i kortene, det skulle være allerede nu. Men pandemien har gjort, at ishockeyen ligger stille flere steder i verden, og derfor er vi glade for vi kan hjælpe Joachim med kamptræning i Metal Ligaen, hvilket hans klub også ser som en god investering for dem, når ligaerne i Nordamerika igen starter op, oplyser White Hawks.

Joe Will, Vice President and Assistant General Manager i San Jose Sharks, udtaler:

- Vi er glade for at låne Joachim til Frederikshavn, så han kan fortsætte sin udvikling som en NHL-kandidat. San Jose Sharks er imponeret over de dygtige unge spillere, som lige nu udvikles i Danmark.

Joachim Blichfeld glæder sig rigtig meget til at spille for White Hawks og Metal Ligaen.

- Det er første gang, jeg skal prøve det. Jeg synes, White Hawks har et godt hold med en masse gode spillere, og det er et hold, der kan komme langt i denne sæson. Jeg ser frem til at blive en del af holdet, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage med en masse offensivt hockey og lave nogle mål, siger den 22-årige frederikshavner.

Han træner lige nu med sine nye holdkammerater og får debut i aften i kampen mod Rungsted på udebane.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close