Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.10.2020 | Af: Andreas O. Hansen

Nyt nederlag til WH i Joachim Blichfelds debut

Mathias Seldrup leverede flere flotte redninger, men måtte give fortabt på fire Rungsted scoringer. Foto: iShoot.dk
Tirsdag aften tabte Frederikshavn White Hawks 4-1 til Rungsted Seier Capital på udebane. Dermed forsatte høgenes nedtur efter endnu en kamp, hvor spillet ikke fungerede optimalt og med manglende vilje og gejst. Frederik Bjerrum stod for den enlige WH-scoring.


 

Lucas Andersen, som med seks mål er WH's mest scorende spiller, var ikke med på sin tidligere hjemmebane. Det samme gjaldt Alelsandr Bumagin. Joachim Blichfeld havde derimod debut og trådte skøjtede ind i førstekæden med Jesper Jensen og Frederik Bjerrum.

Rungsted var bedst i første periode og kom hurtigt og hårdt ud til kampen. Hele 15-6 hed skudstatstikken, da pausehornet lød efter 20 minutter. Derfor også fortjent, at hjemmeholdet førte 1-0.

Mathias Seldrup kæmpede ellers bravt i WH-målet og spillede en flot periode. Bare i de første fem minutter leverede han to kæmpe redninger - den ene på en flot sideforflytning efter en 2-mod-1 situation.

Rungsted satte gode tacklinger ved banderne, og det gjorde det svært for høgene at sætte angrebet op og få rytme i spillet.

Efter 14 minutters spil fik Justin Shugg chancen på en friløber, men fik ikke udbytte, da han prøvede at afdrible Rungsted-keeper David Grubak.

Hjemmeholdets 1-0 mål faldt med blot 30 sekunder igen af perioden. Her blev pucken sendt afsted fra blå linje, langs isen, og med trafik foran Seldrup gik den imellem benene på ham. Tim Daly blev noteret for målet.

Anden periode blev ikke meget bedre, og Rungsted lagde ud med en kæmpe chance i slottet efter bare 27 sekunder.

2-0 blev det også efter en stor pasningfejl fra White Hawks i egen zone, og med to hurtige tværpasninger lagde tidligere høgespiller og ligatopscorer Marcus Olsson pucken i mål.

En klodset og unødvendig tripping-udvisning af Jesper Jensen blev dyr fem minutter inde i anden periode.

I powerplay blev WH spillet fuldstændig tynd, og efter to stolpeskud blev pucken spillet på tværs, hvor Tim Daly på en firstimer sendt den i mål bag en chanceløs Mathias Seldrup. Av av, 3-0 til Rungsted.

En dobbelt udvisning til Rungsted gav høgene et 5 mod 3 powerplay, og her fik man endelig lidt succes. Debutanten Joachim Blichfeld blev sat op af Jesper Jensen og sendte et slagskud på mål. Det gav en retur, som Frederik Bjerrum prikkede over stregen og reducering til 1-3 i tiden 27:41.

I den sidste halvdel af anden perioden spillede WH i undertal i fire minutter. Joachim Blichfeld og Thomas Søndergaard røg til afkøling, men holdkammeraterne leverede flot box-play og holdt Rungsted fra yderligere scoringer.

Tredje periode startede med friløber til høgene, men pucken blev sendt forbi mål. Desværre kendte man ikke sin besøgelsestid i aften, og bare 20 sekunder efter White Hawks havde haft endnu en stor chance, slog hjemmeholdet til for fjerde gang.

På en kontra blev det 4-1 ved Nikolaj Murholt Rosenthal, assisteret af  Alex Wideman, i tiden 43:48.

Høgene fik et powerplay kort efter, som ikke blev udnyttet. Mere bød den sidste periode ikke på, og hjemmeholdet kørte stille og roligt sejren hjem.

Fortjent 4-1 sejr til Rungsted, som ville det mere og skøjtede mere. Endnu engang manglede White Hawks vilje og opfindsomhed, og spillet flød ikke, som det skal. Samme billede man så i lokalopgøret mod Aalborg og i de to seneste kampe mod Odense. Blot to point er hentet i de fire kampe, hvor høgene desuden kun har scoret seks mål.

I weekenden venter endnu to vanskelige opgør, når man står overfor SønderjyskE. Høgene starter fredag med hjemmebanefordel i Nordjyske Bank Arena. Et opgør, der sendes live på TV2Sport kl. 19.30, inden returopgøret spilles søndag i Vojens.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Andreas O. Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close