Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Blichfeld: Fedt endelig at komme i gang igen

- Det var fedt endelig at komme i gang igen, udtalte Joachim Blichfeld til Kanal Frederikshavn efter sin debut tirsdag aften for Frederikshavn White Hawks.

 

Høgene tabte 1-4 til Rungsted Seier Capital.

Den 22-årige debutant var placeret i A-kæden med Jesper Jensen og Frederik Bjerrum, og det var netop denne trio, som sørgede for WH's enlige scoring. Jensen afleverede til Blichfeld, som afsluttede. David Grubak reddede, men Bjerrum var først og returen og scorede.

- Jeg synes, det gik okay taget i betragtning, at det var min første kamp i otte måneder. Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skal i gang igen, siger Joachim Blichfeld.

Han blev den første frederikshavner i NHL, da han i december sidste år debuterede for San Jose Sharks i verdens stærkeste ishockeyliga. I aften var han tilbage i Danmark og Bitcoin Arena i Hørsholm.

White Hawks har blot hentet to point i sine seneste fire kampe. Ifølge Joachim Blichfeld var målmand Mathias Seldrup WH's stærkeste mand mod Rungsted.

- Vi lavede gode ting til tider i kampen, men de laver mål på vores fejl. Vores målmand (Mathias Seldrup, red.) spillede en rigtig god kamp, fortæller Joachim Blichfeld.

375 heldige tilskuere får fredag aften mulighed for at overvære Blichfelds første hjemmekamp, når White Hawks møder SønderjyskE. Kampen sendes også direkte på TV2 Sport.

Joachim Blichfeld bliver i Frederikshavn, inden årets NHL-camp begynder. Der er ikke sat dato på, hvornår det eventuelt sker.

 

BillederTilføj billede


FOTO: White Hawks

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close