Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Fejring af TRIGONs 75 års jubilæum udsættes et år

Den aktuelle corona-situation har fået TRIGONs og TRIGON Fondens bestyrelser til at aflyse den planlagte fejring af henholdsvis 75 og 50 års jubilæum i november. Ny dato bliver 31. august 2021.

 

Indbydelserne var klar til at sende ud, og de fleste forberedelser til et stort jubilæumsarrangement i Arena Nord i november var på plads. Men i lyset af de seneste ugers udvikling i smittetallene for COVID-19 har TRIGON og TRIGON Fondens bestyrelser besluttet at udskyde jubilæumsfesten til næste år.

- Arenaen er stor nok til, at vi kunne have gennemført arrangementet efter de gældende retningslinjer, men vi forudser, at mange ville vælge at blive væk, og det ville være helt forfærdeligt, hvis vores arrangement blev årsag til øget smittespredning. Derfor udsætter vi jubilæumsarrangementet til næste år, hvor vi håber at kunne gennemføre det tirsdag 31. august. Det handler om at vise samfundssind – det er vigtigere end vores fest, siger TRIGONs bestyrelsesformand Karsten Madsen.

Et weekend-arrangement for alle medarbejderne er ligeledes blevet aflyst og udskudt til næste år.

I TRIGON har man en særlig respekt for sygdom og et stort engagement i at bekæmpe sygdomme, især sklerose og kræft. Disse sygdomme blev skæbnesvangre for virksomhedens to pionerer, Bent og Inge Bøgh, og TRIGON Fonden, som Inge Bøgh nåede at stifte inden sin død for 50 år siden, har netop som formål at støtte forskning i sklerose og kræft.

Med den baggrund var det en naturlig beslutning af udsætte jubilæumsarrangementet, for COVID-19 er en alvorlig trussel mod folkesundheden.

- Vi kan sagtens vente et år med at holde fest. TRIGON Fonden har lidt på forskud skænket sin jubilæumsgave til Scleroseforeningen og Kræftens Bekæmpelse, nemlig to ferieboliger i Lille Skagen, og de har allerede været til glæde for mange sygdomsramte familier og vil være det for endnu flere fremover, siger TRIGON Fondens formand, Inge Bøgh, der er barnebarn af fondens stifter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close