Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Efterårsudstilling i Galleri Virak med Anne Lindhardt

Anne Lindhardt, et Galleri Viraks medlemmer, viser malerier og skulpturer i galleriets efterårsudstilling i gågaden i Frederikshavn: Annes univers.

 

I bogen "101 Kunstnere" skriver Tom Jørgensen om Anne Lindhardt:

"Det er altid forunderligt, når kunstnere kan skabe deres helt eget kunstneriske univers. Anne Lindhardt formår dette. Meget af dette har med farveholdningen at gøre. Anne Lindhardts palet er usædvanlig set med danske øjne, dybe farver med en varm eksotisk glød.

Hendes malerier af kvinder har en atmosfære af noget på en gang drømmende og meget nærværende, noget næsten eksotisk og så alligevel helt nede på jorden.

Kvinderne i malerierne hviler i sig selv, uafhængige og fri, ude på sjov og ballade eller bare nydende hinandens selskab, men også ofte med et anstrøg af melankoli over sig, men ellers er det optimismen og livsglæden der dominerer.

Hvert enkelt maleri har sin helt egen grundstemning, hvor diskrete detaljer omkring mimikken og den generelle farveholdning afslører kvindernes humør.

Variation i mimik, følelsesudtryk og sindsstemninger kommer også til fuldbyrdelse i Anne Lindhardts skulpturer. Med et komplekst, dynamisk og ekspressivt udtryk får vi hele paletten serveret."

Anne Lindhardts værker kan ses i Galleri Virak fra 28. oktober.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close