Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

3,4 mio. kr. ekstra til Sæby Havns udvidelse

Onsdag aften vedtog Frederikshavn Byråd at bevilge yderligere 3,4 millioner kroner til udvidelsen af Sæby Havn.

 

Politikerne har tidligere afsat 59,8 millioner kroner til udvidelsen, men et flertal var altså klar til at finde 3,4 millioner kroner ekstra. Det betyder, at der også bliver mulighed for blandt andet at lave en udsigtsplatform, stier og rekreative anlæg langs promenaden.

- Det er jo ikke hvert år, vi investerer så meget i havnen. Vi skal tænke os godt om og gøre det så fuldendt som muligt, så vi tiltrækker flest muligt til havnen. Nu kan vi lave en ordentlig planlægning fra start. Det bliver virkelig en attraktiv havn, mener Karsten Thomsen (S), formand for Teknisk Udvalg.

Han afviser Venstre påstand på byrådsmødet om, at der ikke er styr på finansieringen af havneudvidelsen i Sæby.


- Først efter afsættelsen af de 59,8 millioner kroner ser vi, at vi ved at afsætte 3,4 millioner kroner mere får en endnu bedre havn. Det er ikke dårlig styring. Det er fuldstændigt gennemtænkt fra Teknisk Udvalg. Som hvis man ser på ny bil, og så lige tænker: Ja, lad os bruge lidt mere, så der er motorvarme med - som eksempel. Her ødsles ikke, og der er ikke tale om, at vi ikke har styr på det. Vi vil gøre det godt og rigtigt for Sæby Havn, forklarer Karsten Thomsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close