Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Peter E. Nielsen har meldt sig ind i Socialdemokratiet

Peter E. Nielsen bevarer ved overgangen til Socialdemokratiet de politiske poster, som han fik forhandlet sig frem til efter kommunalvalget i 2017.
Peter E. Nielsens tid som løsgænger i Frederikshavn Byråd er forbi. Den mangeårige konservative spidskandidat har som ventet meldt sig ind i Socialdemokratiet.

 

- Jeg har i denne valgperiode forvaltet det mandat, vælgerne gav mig, efter bedste evne og været med i budgetvedtagelser fire gange og har dermed arbejdet for de stemmer, jeg fik, og det bliver jeg ved med, men nu blot som en del af en større gruppe, siger Peter E. Nielsen.

Han har dags dato besluttet at melde mig ind i Socialdemokratiet, som i forvejen har absolut flertal i byrådet.

- Socialdemokratiet er et socialt ansvarsbevidst parti, ligesom de har fokus på børns vilkår og fører en økonomisk ansvarlig politik. Derfor føles det ganske naturligt, at det blev Socialdemokratiet som bliver mit fremtidige ståsted, forklarer Peter E. Nielsen.

Og han tilføjer med et smil på læben:

- Ældreområdet samt børne- og unge-området har altid haft min store interesse, og så lige Ålbæk-området.

Socialdemokratiet ser frem til at modtage Peter E. Nielsen i den socialdemokratiske gruppe.

- Peter E. Nielsen er en af de få nuværende politikere, der har været med fra starten i ny Frederikshavn kommune. Peter har altid stået for en social ansvarlig og realistisk politik. En politik, der er i tråd med vores politik. Peter er kendt som en flittig og dygtig politiker, udtaler gruppeformand Bjarne Kvist (S).

Peter E. Nielsen bevarer ved overgangen til Socialdemokratiet de politiske poster, som han fik forhandlet sig frem til efter kommunalvalget i 2017.

Peter E. Nielsen forlod Det Konservative Folkeparti i december sidste år, da han blev vraget som spidskandidat til kommunalvalget i november 2021.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frederikshavn Kommune

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close