Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Sjældent jubilæum i aften: 600 kampe i White Hawks

Den 30-årige back Rasmus Søndergaard spiller i aften sin kamp nummer 600 for Frederikshavn White Hawks, og selv om hans sæson har budt på en del modgang, er han på ingen måde begyndt at overveje et karrierestop.


 

- Nej, det tænker jeg ikke over. Jeg synes stadigvæk, at jeg har noget at bidrage med. Jeg vil gøre alt for at spille så meget som muligt og gøre det så godt som muligt, og jeg har en familie og et arbejde, som bakker op om det, siger Rasmus Søndergaard.

Inden sæsonen valgte WH's cheftræner, Jari Pasanen at fratage dig ansvaret som kaptajn. Gjorde det ondt?

- Ja, det gjorde det da helt sikkert. Jeg var glad og stolt over at være kaptajn, men i den sidste ende er det træneren, som bestemmer, og han valgte ikke mig i år. Sådan er det.

Fyret som kaptajn, forbigået til tjansen som assisterende kaptajn og derudover degraderet til fjerdekæden, som sæsonen er skredet frem. Senest i tirsdags mod Rungsted spillede han mindre end tre minutter.

- Det er jeg selvfølgelig i ikke glad for. Det er jo ikke derfor, at jeg bruger så meget tid på det, men jeg må bare klø på til træning og kamp, og så er jeg sikker på, at jeg nok skal få mine chancer igen, udtaler Rasmus Søndergaard.

I aften er det en kendsgerning, at han runder 600 kampe for høgene.

- Jeg er selvfølgelig glad for at have fået muligheden for at være med i så mange år, siger aftenens jubilar, som Kanal Frederikshavn torsdag eftermiddag interviewede foran Rådhuset, hvor han arbejder i Center for Økonomi og Personale.

Selv om han har spillet 11 år i Metal Ligaen, er det aldrig blev til guld, men dog to gange sølv og fire gange bronze.

- Når det kommer til alt, har vi bare ikke været gode nok. Det må være det korte svar. Vi har også tabt en del semifinaler i kamp syv, så vi må erkende, at vi har mangler det sidste, lyder det hudløst ærligt fra Rasmus Søndergaard.

I videoen kan du blandt andet høre Rasmus Søndergaard fortælle om sin måske værste oplevelse med White Hawks, ligesom han udnævner den bedste holdkammerat, han har haft. Han afslører også den sjoveste holdkammerat - en "import-spiller" fra København.

Med over 600 kampe kommer WH-backen i et lille og eksklusivt selskab. Tre af spillerne i den "klub" har fået deres trøjer hængt op i hallen, nemlig Mike Grey, Mads Bech og Christian Schioldan, men det udløser et beskedent grin, da Kanal Frederikshavn spørger, om Rasmus Søndergaards trøje også ender i loftet en dag.

Kampen i aften mellem Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE begynder kl. 19.30. TV2 Sport sender direkte fra Nordjyske Bank Arena.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close