Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo: Mikkel og Nicolai på spøgelsesjagt

Halloweenaften tager spøgelsesjægerne fra tv-programmet "Er der nogen?" på spøgelsesjagt på Kystmuseet Bangsbo i Frederikshavn. TV2 Nord sender direkte, og seerne kan aktivt deltage via Facebook.

 

En tidligere ejer begik selvmord på loftet, en anden går igen ved at køre over gårdspladsen i karet ved midnatstid. Og så er der bygmesteren, som blev muret inde i kælderen.

Spøgelseshistorier er der nok af på Kystmuseet Bangsbo, og flere gæster og ansatte har oplevet uforklarlige hændelser på stedet.

Halloweenaften - lørdag 31. oktober - går spøgelsesjægerne Mikkel og Nicolai, som begge kommer fra Frederikshavn, på jagt efter spøgelser i deres hjemby. Spøgelsesjagten bliver sendt direkte på Facebook, tv2nord.dk og på TV2 Nord Salto fra klokken 23.00-01.00.

Oprindeligt var planen, at 10 seere skulle med på spøgelsesjagten, men på grund af forsamlingsforbuddet er det ikke længere muligt.

Men selv om man ikke kan være med fysisk, kan man alligevel deltage aktivt i spøgelsesjagten hjemme bag skærmen i stuen.

Spøgelsesjægerne kommer til at inddrage seerne via Facebook, så man kan kommentere, hvis man ser noget på skærmen, som Mikkel og Nicolai måske ikke selv har opdaget.

Seerne kan også være med til at bestemme, hvad drengene skal gøre undervejs i spøgelsesjagten, ligesom Mikkel og Nicolai også vil svare på spørgsmål fra seerne i løbet af livesendingen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close