Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.11.2020 | Af: Peter Marquard

Oliefyr gør bilen varm, og du slipper for is på ruden

Et oliefyr forlænger også motorens levetid, idet man undgår koldstart af motoren.
Drømmer du om at sætte dig ud i en varm bil uden is på ruden i den kolde vintertid, er et oliefyr i bilen måske løsningen. Auto Teknik A/S i Sæby er specialist i netop installering af oliefyr i biler.

 

- Vi har god erfaring med oliefyr i bilerne, og vi får også god respons fra vores kunder. De nyder den luksus, som det er at have en varm bil uden is på ruderne i de kolde vintermåneder. Samtidig forlænger et oliefyr også motorens levetid, idet man undgår koldstart af motoren. Desuden er det nemt, da man blot starter oliefyret med en app fra mobiltelefonen cirka 20 minutter inden afgang, fortæller indehaver af Auto Teknik A/S, Christian Mørup Rytter.

Auto Teknik A/S har mere end 30 års erfaring og er autoriseret Bosch Car Service-værksted samt Bosch Diesel Center. I de seneste 14 år har Christian Mørup Rytter været indehaver.

- Når man er Bosch Car Service-værksted opfylder man OEs service kvalitetsstempel, ligesom vi er online med stort set alle bilfabrikker og kan opdatere software og motorstyring. Vi kan fejlsøge og er desuden specialister i montering af efterudstyr. Vi kan lave alt i huset og har alt i testudstyr – også til premium- og superbiler, siger Christian Mørup Rytter.

Christian Mørup Rytter prioriterer vigtigheden af, at personalet følger det professionelle uddannelsessystem, som Bosch stiller til rådighed.

- Vi har to ansatte, som har ekstra uddannelse som dieselteknikere, og to ansatte som har uddannet sig til systemteknikere. Begge uddannelser er tre-årige og giver nogle spidskompetencer. Desuden er vi ofte på kurser og er også blevet el- og hybridcertificerede, hvilket der jo bliver brug for i fremtiden, understreger Christian Mørup Rytter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close