Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Dropper Black Friday til fordel for Green Weekend

I weekenden 27.-29. november donerer Silvan fem procent af hele kædens omsætning til landsorganisationen Plant et Træ. Det skulle blandt andet gerne betyde, at en børnehave i Frederikshavn får en frugtplantage.

 

Formålet med samarbejdet er at berige de lokale børn i Silvan-byerne, hvor kæden har haft hjemme i 146 år. Silvan ønsker at passe på det, de har, hvorfor de i Black Friday-weekenden vælger at donere en del af omsætningen til en hjertenær sag fremfor at føre vilde tilbud.

Silvans Senior Marketing Manager, Matthias Hermes, udtaler:

- Der er intet i vejen med at føre tilbud på Black Friday. Det har vi selv gjort de seneste par år. I år har vi dog lyst til at gå en anden vej. 2020 har været et år, som i høj grad har understreget vigtigheden af at passe på det, vi har.  Vi håber på, at vi i løbet af Green Weekend kan give vores kunder en skøn købsoplevelse, hvor de mærker, at de er med til at støtte børnene rundt omkring i de danske byer. Silvan har hørt hjemme i Danmark i snart 150 år, og derfor er det vigtigt for os at støtte de byer, vi er en del af.

Black Friday hedder i år Green Weekend hos Silvan. Dette har man valgt, fordi fokus i år er anderledes end tidligere.

Når du som kunde vælger at handle hos Silvans fysiske butikker og online på silvan.dk i dagene 27.-29. november, bliver fem procent af din købssum doneret til landsorganisationen Plant et Træ. Når weekenden er omme, vil Silvan og Plant et Træ i samarbejde udpege de danske børnehaver, som skal have en frugtplantage – nogle allerede i december 2020, andre i løbet af 2021.

Ambitionen er at udvælge børnehaver fra byer, hvor der ligger en Silvan-butik, men valget afhænger også af, hvilke børnehaver der har søgt om at få en plantage.

Hos Silvan håber de også på at få plantet en masse frugtplantager, faktisk håber man på mindst 41 plantager svarende til detail-kædens 41 butikker. Om de når helt i mål med dette, vil tiden vise. Dog er det vigtigt for Silvan at understrege, at det vigtigste er børnene og kundernes, forhåbentlig, positive modtagelse af tiltaget.

En frugtplantage består typisk af 12 træer. Der kan både være æble-, pære- og blommetræer samt mange andre frugttræer. De børnehaver, som modtager en frugtplantage, vil også få en læringspakke med bøger om træer, fugle, frøspredning og meget andet naturrelateret.

Alle danske børnehaver kan søge om at få en frugtplantage her.

Silvan har kun to butikker i Nordjylland. De ligger i Frederikshavn og Aalborg.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close