Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Auto Awards 2021: EUC Nord fik to nomineringer

To nomineringer til Auto Awards 2021 fortæller om EUC Nords stærke ry i autobranchen.

 

EUC Nord deltog tirsdag 23. november i Auto Awards i Cirkusbygningen i København, da man var nomineret til "Årets tekniske uddannelse" og "Årets merkantile uddannelse."

I 2019 vandt man den tekniske pris, men i år blev det kun til nomineringerne. Hos EUC Nord er man meget tilfreds med nomineringerne.

- I 2019 vandt vi prisen på grund af vores efteruddannelsesafdeling Autobranchens Udviklingscenter (AUC). De har i mange år været utroligt dygtige og har tiltrukket mekanikere fra hele Skandinavien. I år blev det kun til nomineringen, hvilket vi er meget glade for. Jeg ved, at nomineringen også skyldes, at vi i de seneste år har fået et virkeligt højt niveau på vores grund- og hovedforløb, som har resulteret i mange nye elever og et fantastisk samarbejde med autobranchen i Nordjylland, udtaler uddannelseschef Jesper Clausen.

Merkantil auto-efteruddannelse
Årets anden nominering til EUC Nord var i kategorien "Årets merkantile skole", og her deltog kursuschef Kasper Boelskifte-Jensen, som har ansvaret for den merkantile efteruddannelse på EUC Nord.

- Jeg er stolt af nomineringen, og det var en dejlig aften i Cirkusbygningen. Vi har et tæt samarbejde med vores autoafdeling, som også var nominerede, og det er givetvis dette som har affødt nomineringen. Vi har planer om mange flere kurser til autobranchen – for eksempel salgsteknik, kommunikation og ledelse – så jeg tror, vi bliver nomineret i fremtiden, og så vil vi da også godt prøve at vinde prisen.

Fakta
Auto Awards holdes hvert år. Nomineringer til prisen foretages af et bedømmelsesudvalg. Efter nominering kan man afgive sin stemme på autoawards.dk og til finalen i Cirkusbygningen kårer man således vinderen i de 24 kategorier. Skjern Tekniske Skole vandt prisen som "Årets tekniske uddannelse" og BC Syd Mommark vandt i kategorien "Årets merkantile uddannelse."

Autobranchens Udviklingscenter er en afdeling på EUC Nord, hvor autobranchen kan efteruddanne deres tekniske personale. De holder til på Hånbækvej 50 i Frederikshavn og har årligt cirka 2.500 kursister i deres klasseværelser og værksteder.

EUC Nords merkantile efteruddannelse går under navnet Kursuscenter Nord og har til huse på Hestkærvej i Hjørring. De afholder kurser i hele Vendsyssel.

 

BillederTilføj billede


FOTO: EUC Nord

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close