Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.11.2019 | Af: Torben Rasmussen

Tragisk historie, men grotesk morsomt show

Historien om Lasse Rimmers unge kone er en tragisk historie, men det kommer der alligevel et grotesk morsomt show ud af.
Fredag aften bød på stand-up i Det Musiske Hus med 47-årige Lasse Rimmer, som i den brede befolkning nok mest er kendt for sin værtsrolle i underholdningsprogrammerne "Krejlerkongen" og "Stormester," som han styrer med sin kollega Mark Le Fevre.

 

Lasse Rimmer, som i en Mensa-test har scoret imponerende 156, leverede et ualmindeligt kløgtigt sammensat show på hele syv kvarter - i et stræk. Et show, som i sin enkelthed omhandlede Rimmers egen oplevelse af ægteskabet. Det, at han i over seks år var sammen med en kvinde, som var 17 år yngre end ham selv, og efter bruddet fandt en kvinde, som var hele 20 år yngre end ham selv.

Showet handlede om de genvordigheder, problematikker og det faktum, at man bliver betragtet som lidt halvklam og en gammel gris, når man dater, bliver kæreste og senere gifter sig med en så meget yngre kvinde.

Historien om Lasse Rimmers unge kone er en tragisk historie, da hun, Line Hoffmeyer,  er født med en hjertefejl, som gjorde, at hun faktisk døde som 19-årig. Hun blev genoplivet, fik transplanteret et nyt hjerte, og som den dag i dag lever med det faktum, at hun højst sandsynligt - i en alder af 27 år - kun har godt 25 år tilbage at leve i.

Umiddelbart vil man sige, at det absolut ikke kan føre noget morsomt med sig. Det er så her, at man tager grueligt fejl. Med udgangspunkt i det faktum, at et langt liv ikke er godt nok, men et godt liv er langt nok, har Lasse Rimmer og frue valgt at gøre de ting. som mange andre udsætter til senere i livet, og for mange mennesker bliver udsat i en sådan grad, at manden med leen viser sit ansigt, og så nåede man det ikke.

Det kræver mod og kløgt at skabe et show, som er vedkommende og samtidig i al sin alvor, bliver så fuldstændig grotesk morsomt, at man bare sidder tilbage med den fornemmelse, at det må kræve en næsten umenneskelig styrke at kunne se og ikke mindst indse, at hvis man skal kunne gennemføre et liv på disse præmisser, så er den eneste måde at gøre det på at lade kærligheden, spontaniteten og ikke mindst humoren sejre over det faktum, at i morgen kan det være slut.

Showet samlede kun godt 200 personer. Noget skuffende, men vi oplevede et show og en fremførelse, hvor vi - trods de noget dystre emner - nærmest lå flade af grin.

Det kræver sin mand at kunne formidle det. Manden hedder Lasse Rimmer. Alt for mange gik glip af noget stort denne fredag aften. Lad det ikke ske igen...

5 ud 6 stjerner for en alvorlig aften, som blev forvandlet til klukkende latter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close