Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2020 | Af: Erhvervspraktikant Ida Borup

Kan man finde smart forårstøj i genbrug?

Ét af ni forårs-outfits i Bæredygtige Børn og Kvinder i Frederikshavn.
Kan man finde smart forårstøj i genbrug? Svaret er et klart ja. Vi har sammensat ni outfits, som er vores bud på forårstøj til alle aldersgrupper.


 

Sammen med butikken Bæredygtige Børn og Kvinder på Suensonsvej Frederikshavn har vi forsøgt at bruge alle de elementer, der bliver populære i foråret, men vi har også lavet outfits til forskellige stiltyper. Der er både klassiske looks i neutrale toner og andre, hvor der er knald på farverne og de feminine styles.

Man forbinder ofte genbrug med et lidt indelukket og mørkt sted, hvor der nemt kan være rodet. Det er ikke altid til at finde det, man skal bruge. Det er anderledes i Bæredygtige Børn og Kvinder. Her strømmer det til med mennesker - endda helt fra Sjælland - og folk kommer både som standlejere og købere.

- Jeg tror, at folk vælger os, fordi her er pænt og rent. Det er nemt, overskueligt, og man kan gå lige til det, man skal bruge, fortæller ejeren af Bæredygtige Børn og Kvinder, Mette Thomsen.

Bæredygtige Børn og Kvinder er en genbrugsbutik primært med kvinde- og børnetøj. Butikken har en stor variation af tøj i alle prisklasser og man kan også finde smarte sko og flotte accessoires.

- Dette forår byder fortsat på en masse tern, farver, og fløjl. Derudover vil vi se klassikere som denim og læder. Som noget forholdsvis nyt vil oversize tøj blive populært. Vinterens trend med strikkede veste vil også følge med os ind i foråret, fortæller Mette Thomsen.

På grund af COVID-19 har de fleste genbrugsbutikker lukket i øjeblikket.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

FOTO: Ida Borup

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close