Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside

FAQ - Ofte stillet spørgsmål

Her kan du få hjælpe til ofte stillet spørgsmål

Upload via MMS

Hvorfor kan jeg ikke uploade filer større end 300KB?
De fleste operatører har en max-grænse for MMS’er på ca. 300KB. Derfor bliver din MMS afvist, hvis den er større. Så prøv at gøre filen mindre end 300KB, så skulle det kunne lykkes. Vær desuden opmærksom på, at videoer med meget bevægelse fylder mere en video med ”still” billeder.

Kan jeg reducere størrelsen af mine billeder selv?
Det er en god idé at reducere størrelsen på dine filer hvis muligt. Gør det hvis dit foto er blevet afvist pga størrelsen. Det sker typisk, fordi operatøren har en maksimum grænse på 300 KB for en MMS.

Nokia-tlf: Under billedmenuer, er der en funktion som hedder ”reducer størrelsen”. Der kan du reducere størrelsen med op til 10 gange.
SonyEricsson-tlf: Når du tilføjer et billede til en MMS vil tlf’en spørge, om du vil reducere billedstørrelsen – accepter og billedet vil fylde op til 10 gange mindre.

Hvilke videoformater kan jeg bruge?
Vi understøtter de gængse videoformater i alle de nyere mobiltelefoner, dvs typisk 3GP & MP4. Hvis du sender ind i et andet format, vil vi typisk konvertere filen om til et af de gængse formater, så andre brugere kan se dine videoer. Dette kan resultere i tab af videokvalitet, når filen bliver komprimeret.

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close